Kohdenna osoitteetonta mainontaa optimoimalla jakelualueita

Osoitteeton suoramarkkinointi kiinnostaa, se muistetaan ja se aktivoi erinomaisesti. Osoitteetonta suoramainontaa on myös mahdollista kohdentaa, mikä onnistuu jakelualueiden optimoinnilla. Kohdennus voidaan tehdä postinumerotasolla useilla erilaisilla tavoilla.

Kenelle palvelu sopii?

Jakelualueiden optimointi sopii sinulle, kun haluat tehdä osoitteetonta suoramarkkinointia mutta kaipaat tarkempaa kohdentamista.

Hyödyt

Optimoimalla jakelualueet tavoitat potentiaalisimmat postinumerot, olipa kyse sitten kiinnostavimmista kohderyhmistä tai alueista, joissa yritykselläsi on eniten tai vähiten myyntiä.

Jakelualueiden optimoinnilla tavoitat postinumerot, joissa korostuvat yrityksellesi tärkeät piirteet. Voit esimerkiksi tavoittaa postinumeroalueet, joissa on eniten myyntiä per asukas tai alueet, joista matka-aika toimistollesi on puoli tuntia. Tai ehkä haluat tavoittaa varakkaat lapsiperheet tai premium-autojen omistajat? Maksimihyödyn jakelualueiden optimoinnista saat, kun olet ensin profiloinut asiakaskuntasi.

  • Tavoita yrityksellesi tärkeät postinumerot

Näin hyödynnät kohdennusta postinumerotasolla

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.