Tee oivalluksia datasta

Postilla on pitkät perinteet luotettavan, vastuullisen ja faktaan perustuvan asiakasdatan tarjoajana. Data kääntyy analyytikkojemme käsissä ymmärrykseksi, jonka avulla saat tarkan kuvan asiakkaistasi ja tavoitat parhaan asiakaspotentiaalin koko Suomessa.verkkokauppatilaisuus-38

  • Postilta uniikit ja luotettavat datalähteet

  • Syvennä asiakasymmärrystäsi profiloinnilla

  • Selvitä potentiaalisimmat asiakkaasi pisteytysmalleilla

Datalähteet

Laadukas ja luotettava data on tehokkaan myynnin ja markkinoinnin edellytys. Suomen ja suomalaisten tuntijoina käytössämme on uniikit datalähteet, joista löydämme juuri yritystäsi kiinnostavan tiedon.

Asiakastiedon analysointi

Profiloi ja pisteytä asiakkaita, rikasta asiakasrekisterisi henkilötietoja, tavoita muuttajat ja optimoi jakelualueet. Analytiikkapalveluillamme saat apua informaation tehokkaaseen hyödyntämiseen liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä.

Markkinoinnin kohderyhmät

Kasvata markkinointisi tehokkuutta kohdistamalla toimenpiteesi oikeisiin kohderyhmiin. Kohderyhmiä voivat olla esimerkiksi lapsiperheet, yrityspäättäjät, muuttajat tai vaikka mökkeilijät.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut tarjoavat apua informaation ja datan tehokkaaseen hyödyntämiseen liiketoiminnan suunnittelussa ja kehittämisessä sekä markkinoinnissa. Palvelu on asiakaskohtainen ja suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä yrityksesi tarpeita vastaaviksi.

Katudata

Katudata -tilannekuvapalvelu kerää tietoa katujen ja teiden kunnosta Postin päivittäisten jakelu- ja kuljetusajojen yhteydessä. Keräämämme tieto auttaa viranomaisia parantamaan liikenneturvallisuutta ja antaa ajantasaista tietoa tieolosuhteista kuntalaisten ja tienkäyttäjien avuksi.

Löysitkö mitä etsit?