Varmista lähetyksesi perillemeno

Tiedotuspalvelulla varmistat, että tärkeä tieto tai arvokas materiaali kulkee perille, ja että saat tiedon, kun vastaanottajaa ei ole tavoitettu.

Kenelle palvelu sopii?

Eri tahoille järjestöistä yrityksiin, joille on tärkeää pitää osoiterekisteri ajan tasalla ja saada viestit perille vastaanottajalle.

Hyödyt

Tiedotuspalvelun avulla säästät aikaa ja rahaa, kun vältyt palautuneen lähetyksen uudelleen lähettämisen vaivasta ja kustannuksista. Saat lisäksi tiedon uusista sekä korjatuista osoitteista ja esimerkiksi tiedon vastaanottajan kuolemasta.

Tiedotuspalvelun avulla Posti tekee osoiteselvityksen lähetyksiin, joissa on virheelliset osoitetiedot, ja toimittaa lähetyksen perille oikeaan osoitteeseen. Lisäksi muuttuneet tiedot tallennetaan ja toimitetaan palvelutason mukaan lähettäjälle. Jos vastaanottajaa ei jostain syystä tavoiteta ja osoitetta ei saada selvitettyä, saat perillesaamattomat lähetykset halutessasi takaisin.

Tiedotuspalvelulla saat arvokasta tietoa lähetyksistäsi, kuten osoitemuutokset yritys- ja kuluttajaosoitteista sekä kuolintiedon. Raportoimme sähköisesti tiedon perille menneistä Priority- ja Economy-lähetyksistä.

  • Varmistat materiaalisi palautumisen, kun vastaanottajaa ei tavoiteta

  • Varmistat asiakassuorakampanjasi onnistumisen, sillä mahdolliset virheelliset tiedot korjataan

Tehosta ja paranna asiakastyytyväisyyttä

Tiedotuspalvelun avulla säästät aikaa ja rahaa. Vältyt palautuneen lähetyksen uudelleen lähettämisen vaivasta ja kustannuksista. Saat lisäksi tiedon uusista sekä korjatuista osoitteista ja esimerkiksi tiedon vastaanottajan kuolemasta. Tällä tavalla pääset itse korjaamaan tietoja asiakasrekisterissäsi eikä vastaanottaja saa toistuvasti lähetyksiä, missä osoite on vanhentunut tai kirjoitettu väärin. Tämä näkyy parempana asiakastyytyväisyytenä.

Kaikkia lähetyksiä Posti ei pysty toimittamaan edes osoiteselvityksen avulla. Nuo perillesaamattomat lähetykset toimitamme takaisin lähettäjälle. Säästät turhien postitusten kustannukset ja voit halutessasi käyttää uudelleen materiaalit, kuten esimerkiksi kuvastot, muihin tarkoituksiin. Kaikki tämä hyödyllinen tieto lähetyksistäsi on saatavissa sähköisenä raporttina vaikka sähköpostiisi.
Näin Tiedotuspalvelu toimii

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?