Osoitteellinen suoramainonta

Pidä huolta kanta-asiakkaista tai tavoittele uusia asiakkaita henkilökohtaisella markkinointiviestillä. Osoitteellinen suoramainos tavoittaa tehokkaasti halutut kohderyhmät.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä.

Tavoita tehokkaasti juuri oikeat asiakkaat

Nimellä ja osoitteella lähetetyn esitteen, lehden, kirjeen tai kortin huomioarvo on taattu! Lähes 90 % kuluttajista tutustuu omalla nimellä kotiin toimitettuun mainokseen*. Aktiivisista verkko-ostajista 55 % on etsinyt tietoa tuotteesta tai ostanut printtimainonnan innoittamana**.

Asiakassuora on asiakkaan nimellä ja osoitteella toimitettava suoramainos. Kohdenna Asiakassuora tarkasti juuri haluamallesi kohderyhmälle.

Käytä omaa asiakasrekisteriäsi tai hyödynnä meidän laajoja datalähteitämme uusien asiakkaiden tavoittamiseksi. Osta meiltä kohderyhmä esimerkiksi väestötieto- tai ajoneuvoliikennerekisterien tietojen pohjalta tai kohdenna viestisi vaikkapa muuttajille. Meiltä saat tarvittavat osoitetiedot juuri haluamasi asiakasryhmän tavoittamiseksi.

*) Postin keväällä 2020 kohdennetun markkinointiviestinnän kiinnostavuutta kartoittanut tutkimus **) Postin Suuri verkkokauppatutkimus 2022

Osoitteellinen suoramainonta pähkinänkuoressa

  • Nimellä ja osoitteella toimitetulla viestillä on hyvä huomioarvo.
  • Käytä omaa asiakasrekisteriäsi tai hyödynnä Postin datalähteitä ja löydä uusia asiakkaita.
  • Tarkka kohdennus tavoittaa juuri halutut asiakkaat.
  • Monikanavainen suoramarkkinointi lisää viestisi tehoa ja tavoittavuutta kohderyhmässä.

Hinnoittelu

Asiakassuora-kampanjan hinta määräytyy eräkoon ja lähetyksen painon mukaan. Lisäksi hintaan vaikuttavat käsiteltävyys (konelajittelu / käsinlajittelu) sekä mahdolliset lisäpalvelut, kuten esimerkiksi vastaanottajan osoitteenmuutoksesta kertova Tiedotuspalvelu.

Näin lähetät osoitteellista suoramainontaa

Lähetätkö osoitteellista suoraa vain silloin tällöin? Voit lähettää printtiviestejä Kontaktin Luo ja Lähetä -palvelun avulla – se on helppoa! Syötät vain valmiin pdf:n ja vastaanottajien osoitelistan excel-muodossa. Voit myös luoda viestin sisältöä palveluun kuuluvalla helppokäyttöisellä editorilla.

Sinun ei siis tarvitse huolehtia maksumerkinnöistä, tulostuksesta tai Postiin viemisestä. Palvelu sisältää kirjeiden ja korttien materiaalin, tulostuksen, postituksen ja postimaksut – sekä jakelun haluttuna ajankohtana haluamiisi osoitteisiin. Palvelu sopii pienempiin eriin.

Ovatko lähetyseräsi suuria ja säännöllisiä? Osta Osoitteellinen suora Posti Prossa. Sen kautta tilatessasi voit myös hyödyntää ennakkotilauksen hintaedun.

Jos postitustarpeesi on yksittäinen ja haluat ostaa vain osoitteellisen suorajakelun, tee tilaus Sähköisen lähetyslistan kautta

Osoitteellinen suoramarkkinointi Asiakassuoralla

Jakelu

Asiakassuora toimitetaan vastaanottajille pääsääntöisesti neljänteen arkipäivään menneessä postiinjätöstä.

Jätä yhteystietosi. Me soitamme sinulle!

  • Räätälöityt toimenpide-ehdotukset
  • Selvät hinnat
  • Toimintaohjeet, tuki ja opastus

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?