Siirry sisältöön

Ladataan.

Osoitteeton jakelu tavoittaa koko Suomen

Osoitteettomalla jakelulla voit mainostaa edullisesti suurille ihmisjoukoille koko maassa tai valitsemillasi alueilla.

Kenelle palvelu sopii?

Osoitteeton suoramarkkinointi on oikea valinta, jos haluat tavoittaa kotitaloudet tai yritykset koko maassa tai tietyillä alueilla. Kotisuora sopii mainoksille, kupongeille, tuotenäytteille, ilmaisjakelulehdille sekä tiedottamiseen.

Hyödyt

Osoitteettomalla suoramarkkinoinnilla tavoitat edullisesti koko maan tai tietyn alueen suomen- ja ruotsinkieliset kotitaloudet ja yritykset.

Osoitteettomalla jakelulla eli Kotisuoralla tavoitat helposti ja edullisesti sekä kotitaloudet että yritykset. Se on toimiva vaihtoehto, kun tiedät asiakkaittesi asuvan tietyllä alueella. Osoitteeton suoramainonta toimii vaihtoehtoisena tai täydentävänä mainontana esimerkiksi sanomalehtimainonnalle.

Saat viestillesi erinomaisen huomioarvon, kun se jaetaan Postisen välissä päiväpostin mukana yli kahteen miljoonaan postiluukkuun. Osoitteeton suoramarkkinointi sopii mainoksille, kupongeille ja tuotenäytteille sekä ilmaisjakelulehdille.

  • Osoitteettomalla suoramainonnalla tavoitat jopa 3,5 miljoonaa kuluttajaa.

Kotisuoran perustiedot

Palvelusta on kaksi versiota: Kotisuora ja Kotisuora, Premium. Kotisuora Premium voidaan jakaa myös julkisena tiedotteena kaikkiin kotitalouksiin ja yrityksiin. Kotisuoran kohdemaa on Suomi, pois lukien Ahvenanmaa.

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.