Siirry sisältöön

Ladataan.

Osoitteellinen jakelu tavoittaa juuri haluamasi ihmiset

Osoitteellisella jakelulla voit puhutella henkilökohtaisesti ja saada parhaan mahdollisen huomioarvon.

Kenelle palvelu sopii?

Osoitteellinen jakelu on sopiva valinta, kun haluat kohdentaa viestin kohderyhmällesi mahdollisimman tarkasti.

Hyödyt

Osoitteellisella jakelulla tavoitat nykyiset tai uudet asiakkaat tehokkaasti ja saat mahdollisimman hyvän huomioarvon viestillesi. Autamme yritystäsi löytämään sille sopivat kohderyhmät.

Osoitteellinen jakelu eli nimellä ja osoitteella lähetettävä Asiakassuora mahdollistaa markkinointiviestinnän juuri oikeille ihmisille. Tavoitat nykyiset ja uudet asiakkaasi tehokkaasti, voit puhutella heitä henkilökohtaisesti ja saada parhaan mahdollisen huomioarvon viestillesi. Teettämämme tutkimuksen mukaan lähes 90 % kuluttajista tutustuu kotiin saamaansa suoramainokseen.

Asiakassuoran voi kohdentaa tarkasti kuluttajalle tai yritykselle. Käytössämme on laajat datalähteet, esimerkiksi väestötieto- ja ajoneuvoliikennerekisterien tiedot, joten voit poimia kohderyhmäsi lukuisten tietojen pohjalta. Kampanjan päälähetystä kannattaa tehostaa tiiserillä, eli ennakko- tai jälkilähetysviestillä.

  • Hämmästyttävän tarkka kohdennus

  • Kaikki kerralla

Asiakassuoran perustiedotJätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.