Posti Reach -kampanjalaskuri

Löydä ja tavoita uudet asiakkaasi.

Kenelle palvelu sopii?

Kampanjalaskuri sopii sinulle, joka haluat löytää uusia kuluttaja-asiakkaita ja tavoittaa heidät tehokkaasti monikanavaisen markkinoinnin keinoin.

Hyödyt

Kampanjalaskurin avulla pystyt löytämään sinulle oikean kohdeyleisön sekä suunnittelemaan monikanavaisen mainoskampanjan valitsemasi yleisön tavoitamiseksi. Laskuri kertoo kampanjan hinnan ja arvion tuloksista. Posti Reach -laskurin avulla mainoskampanjan suunnittelu on nopeaa ja helppoa!

Posti Reach -kampanjalaskurin avulla voit rakentaa itse kohdeyleisösi yli 2,1 miljoonan kuluttajan joukosta tai hyödyntää valmiita kohdeyhmävaihtoehtoja.

Markkinointikanavista valittavinasi ovat sekä printti että digi. Halutessasi voit määrittää myös budjetin markkinointikampanjallesi. Valintojesi perusteella laskuri ehdottaa juuri sinulle sopivinta markkinointikampanjaa. Voit vaihdella valintojasi laskurissa, kunnes löydät sinulle sopivimman kokonaisuuden. Tämän löydyttyä jätä vain yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä. Helppoa, eikö?

Tehdään yhdessä markkinoinnista tehokasta!

Katso videolta kuinka käytät kampanjalaskuriaOta yhteyttä - toteutetaan kampanja!

Suunniteltuasi mieleisesi kampanjan laskurimme avulla voit täyttää yhteydenottopyynnön, jolloin asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi ja auttavat kampanjan toteutuksessa. Tiedot suunnittelemastasi kampanjasta toimitetaan yhteydenottopyynnön osana asiantuntijoillemme ja toki myös sinulle sähköpostitse. 

Kysy rohkeasti - yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään!

Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.