Skip to main content
Huomio

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä ruuhkautunut. Jos asiasi koskee vallitsevaa koronatilannetta, löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Hanki kaikki kerralla suoramarkkinointikampanjaan

Suoramarkkinoinnin kokonaispalvelulla saat suoramarkkinointikampanjaan kaiken kerralla yhdestä paikasta.

Kenelle palvelu sopii?

Suoramarkkinointipalvelu on sopiva valinta, kun haluat toteuttaa suoramarkkinointikampanjan avaimet käteen -palveluna.

Hyödyt

Tavoitat jatkuvasti haluamaltasi alueelta oikeat kohderyhmät juuri oikeaan aikaan ja säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Teet kampanjasi helpommin ja edullisemmin Postin suoramarkkinointipalvelun avulla. Tavoitat haluamaltasi alueelta kohderyhmät, kuten sinkut, opiskelijat, lapsiperheet, eläkeläiset tai yritykset juuri oikeaan aikaan. Saat meiltä kerralla kaiken, ajan tasalla olevista osoitteista perille jaettuihin viesteihin asti. Hoidamme kampanjasi avaimet käteen -palveluna.

  • Osoitteellista suorapostitusta säilytetään kotona keskimäärin 17 päivää

  • 59 % arvostaa yrityksen lähettämää printtimainosta

  • Saat kampanjan helposti ja halutessasi myös jatkuvana, esimerkiksi kuukausittain

Miten suoramarkkinointipalvelu toimii?

Saat meiltä kaiken kerralla: kohderyhmät, tulostuksen ja postituksen. Tutustu postitusten vaihtoehtoihin ja tietoihin alla ja lataa valitsemasi pohja käyttöösi. Mieti myös kohdentamista ja ketä tavoittelet. Kun lähetät kampanja-aineistosi meille pdf.-muodossa, me tulostamme ja viemme suorapostituksesi perille asti.

Kasvatat markkinoinnin tehokkuutta ja myyntiä kohdistamalla viestisi tarkasti. Kun kerrot meille, ketkä haluat tavoittaa ja kuinka usein, autamme kohderyhmien määrittelyssä ja kohdistamisessa. Poimimme käyttöösi ne kotitaloudet, joissa asuu kohderyhmäsi edustajia. Voit tavoittaa myös yrityspäättäjät, esimerkiksi markkinoinnista tai taloudesta vastaavat henkilöt yhteystietoineen. Saat uusia kohderyhmiä vaikka kuukausittain. Löydämme sopivat osoitteet kampanjallesi.

Kampanjasi suunnittelu ja toteutus postitusvalmiiksi asti etenee joustavasti kanssamme. Voit valita valmiista malleista sopivimman. Tutustu vaihtoehtoihin ja tarkempiin tietoihin:

● A5-kokoinen korttipostitus ● A5-kokoinen nelisivuinen taitettu esite ● A5-kokoinen taitettu esite lähetyskuoressa

Suoramarkkinointipalvelu on kustannustehokasta ja selkeää. Tiedät kampanjasi kokonaiskulut valitsemasi palvelukokonaisuuden mukaan.

● A5-kokoinen korttipostitus alk. 1,43 €/kpl ● A5-kokoinen nelisivuinen taitettu esite alk 1,52 €/kpl ● A5-kokoinen taitettu esite lähetyskuoressa alk. 1,70 €/kpl

Esimerkkihinnat sisältävät osoitteet, tulostuksen ja postituksen 500 kappaleen kuukausittain toistuvalle erälle. Ei sisällä muita kuluja.