Siirry sisältöön

Ladataan.

Mainosta palvelujasi muuttajille sähköisellä muuttoilmoituslomakkeella

Helpota muuttajan arkea ja tavoita muuttavat asiakkaasi, kun he miettivät muuton yhteydessä uusittavia tai päivitettäviä palveluja.

Kenelle palvelu sopii?

Mainostaminen muuttoilmoituslomakkeella toimii, kun haluat tarjota muuttoon liittyviä palvelujasi helpottamaan muuttostressiä.

Hyödyt

Tavoitat omat muuttavat asiakkaasi sekä parannat asiakaspitoa tai tavoittelet uusia asiakkaita. Voit näkyä asiakkaillesi ennen kilpailijoita.

Muutto saa ihmiset paitsi hankkimaan palveluja ja ostamaan tuotteita, se tuo myös mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita ja vahvistaa suhdetta nykyisiin. Lähes jokainen suomalainen ilmoittaa muutostaan Postille ja maistraatille muuttoilmoituslomakkeella, jonka voi täyttää joko paperisena tai verkossa sähköisesti. Voit tarjota muuttoon liittyviä palvelujasi suoraan sähköisellä muuttoilmoituslomakkeella ja samalla helpottaa muuttajan stressiä. Sähköisellä muuttoilmoituslomakkeella voit tavoittaa omat muuttavat asiakkaasi ja parantaa siten asiakaspitoa tai tavoitella uusia asiakkaita. Eri alojen palveluntarjoajien mainospaikat ryhmitellään muuttoilmoituslomakkeen vahvistussivulla toimialoittain. Mikäli haluat näkyä lomakkeella omille asiakkaillesi ennen kilpailijoita, voit ostaa näkyvyyden erikseen.

  • Suomessa muuttaa noin 700 000 taloutta vuosittain eli noin 15 % Suomen väestöstä.

  • Muuttajista jopa 80 % tekee muuttoilmoituksen sähköisesti.

  • Mainonnan hinnoittelu perustuu transaktioihin, joten maksat tuloksista.

  • Tutustu myös muihin palveluihin, joilla tavoitat muuttajat.

Muuttoilmoituslomakkeen mainospaikat

Sähköisen muuttoilmoituslomakkeen vahvistussivun mainospaikat ovat tavallisista bannerimainoksista poiketen palvelullisia elementtejä, jotka auttavat muuttajaa kiireen keskellä.
Jätä tarjouspyyntö, niin autamme yritystäsi löytämään tehokkaimmat ratkaisut asiakkaiden tavoittamiseen

Postin avulla saat liiketoimintaasi edistäviä oivalluksia datasta, tavoitat kohderyhmäsi oikeaan aikaan sekä digi- että printtikanavissa ja saat asiakkaistasi aina ajantasaisimmat tiedot.