Datapalvelut

Laadukas ja luotettava data on tehokkaan myynnin ja markkinoinnin edellytys. Tunnet asiakkaasi paremmin ja pidät asiakastietosi ajan tasalla. Me autamme!

Mitä hyötyä datapalveluista on?

Ajantasaiset asiakastiedot tehostavat asiakaskohtaamista. Vanhentuneet asiakastiedot voivat johtaa noloihin kohtaamisiin. Profiloinnin avulla tiedät asiakkaistasi enemmän ja ymmärrät heitä paremmin.

Miten asiakasdataa voi parantaa?

PalveluKuvaus
Profilointi muodostaa visuaalisen kokonaiskuvan asiakkaistasi ja siitä, mitkä piirteet erottavat heidät väestöstä tai muusta valitsemastasi vertailuryhmästä.
Kertapäivityksessä tai jatkuvassa palvelussa saat asiakkaidesi muuttuneet nimi-, osoite- ja puhelinnumerotiedot sekä tiedon kuolleista, alaikäisistä ja duplikaateista.
Rikastepalvelussa kiinnitämme valitsemasi esitimaattitiedot asiakasrekisteriisi henkilötasolle joko kertarikastuksena tai jatkuvana palveluna.

Tutustu datapalveluihimme

Profiloi asiakastietosi

Asiakasymmärryksen parantaminen helpottaa liiketoiminnan ja viestinnän suunnittelua sekä markkinoinnin kohdentamista uusille potentiaalisille asiakkaille.

Päivitä asiakastietosi

Asiakkaasi elämäntilanteet muuttuvat. On tärkeää pitää asiakastietosi ajantasaisina, jotta et hukkaa tärkeitä kontakteja.

Rikasta asiakastietosi

Paranna segmentointiasi tai hyödynnä rikasteita markkinointiviestintäsi kohdentamisessa ja personoinnissa.

Jätä yhteystietosi. Me soitamme sinulle!

  • Räätälöityt toimenpide-ehdotukset
  • Selvät hinnat
  • Toimintaohjeet, tuki ja opastus

Pyydämme lomakkeella vain niitä tietoja, joita tarvitsemme asian käsittelemiseksi.
Lisää tietoa henkilötietojen käsittelystä Postissa.

Löysitkö mitä etsit?