Näytä kaikki artikkelit

Ystävyydelle on tilausta

Se oli ihana päivä. Sain olla mukana, kun meidän kaikkien postittamia ystävänpäiväkortteja jaettiin Rinnekodin asumisyksikössä noin vuosi sitten. Kuten nyt, silloinkin oli käynnissä iloa tuottava ystävänpäiväkampanja. Myös tänä vuonna teemme kampanjan yhteistyössä Bauerin radiokanavien kanssa: Lähetä ystävänpäiväkortti hänelle, joka kaipaa päiväänsä enemmän ystävyyttä.

Kortin kirjoittaminen toi itselle hyvän ja lämpimän mielen ja näin omin silmin, että lähetetyt kortit toivat vastaanottajille valtavasti iloa!

Moni oli kirjoittanut lämpimät ystävänpäivätoivotukset tuntemattomille, askarrellut ihanan kortin, valinnut kaupan tarjonnasta hurmaavimman. Viestejä oli huolella mietitty, niin lämminhenkisiä ja rohkaisevia ne olivat ❤️

Rinnekodin asumisyksikkö oli täynnä innostusta, henkilökunta oli luonut hienot puitteet tilaisuudelle ja ilmassa oli juhlan tuntua.

Yleisö oli innokasta, mukana monta musiikin ystävää. Se onni, joka suositun radiojuontajan tapaamisesta koitui, oli valloittavaa. Satu Kotonen Iskelmä-radiosta kuunteli biisitoiveita, jutteli mukavia sekä jakoi meidän kaikkien lähettämiä kortteja suurella lämmöllä. Korttien määrä sekä hämmästytti että ihastutti! Sydän pakahtuu riemusta, että sain olla mukana.

Yhteyden pitäminen, ystävyyden vaaliminen ja ystävällisyyden osoittaminen on tärkeää, nyt ja aina. Kortti ilahduttaa rakkaita lähellä ja kaukana. Jos voit sanoa jotain kaunista ja lämmintä, sano se! Koskaan ei tiedä kuinka tarpeeseen pieni rohkaisu tulee, turhaa se ei ole ikinä.

Hyvää ystävänpäivää!

Johanna Rouhe, Posti

Tilaa Pidetään huolta -merkit