Näytä kaikki artikkelit

Lahjaideat vastavalmistuneelle, jolla on jo kaikkea

Valmistujaislahjaksi haluaisi antaa jotain muuta kuin rahaa, mutta mitä? Kurkkasimme kumppaneidemme verkkokauppoihin ja kokosimme lahjaideat, jotka voit tilata kotiin tai pakettiautomaattiin.

Vuokraa valmistuneelle klassikkolahja

Moni saa valmistujaislahjaksi ensimmäiset astiansa. Ylioppilas tai ammattiin valmistunut ei välttämättä vielä keräile tiettyä sarjaa, ja siksi mieluista voi etsiä vuokraamalla. Samalla taklaa klassisen ongelman – ajatuksella annetut lahjat eivät olekaan juhlien keskipisteen maun mukaisia. Arabian astiapalvelusta vuokraat kuukausimaksulla valmistuneelle astiaston, ruoanlaittovälineitä ja aterimia, jotka voi vuokra-ajan päätteeksi palauttaa tai lunastaa itselleen. Yksinkertaisuuden ystävälle sopii ajaton Iittalan Raami-astiasto, piristystä kaipaavalle monikäyttöinen Arabian Mainio Sarastus.

Kokoa työkalut lempivaatteiden hoitoon

Tuuleta, harjaa, höyrytä, kampaa. Vaatteiden, kenkien ja asusteiden hoitotuotteilla lahjoitat vastavalmistuneen lempivaatteille pitkän iän. Huoltopalveluita ja tietoa jakavan Arkivé Atelierin valmiiksi kootuilla hoitotuoteseteillä vaatteet ja asusteet on helppo huoltaa. Tällä lahjalla paidoista saa nypyttomiä ja kengistä kiiltäviä. Vaatesetti kattaa tarvittavat välineet useimpien vaatemateriaalien ja vaatteiden hoitoon ja huoltoon. Kenkäsetistä löytyvät perustarvikkeet pintanahkaisten kenkien ylläpitoon.

Lähetä kukka tai kasvi kotiovelle

Kukapa ei pitäisi kukista, tuosta perinteisestä valmistujaisviemisestä? Jos haluat antaa jotakin kukkakimppua kestävämpää, huonekasvi on erottuva lahja. Ja jos et pääse paikan päälle juhlimaan, tilaa kimppu tai kasvi Plantagenin verkkokaupasta yllätyksenä valmistuneen kotiovelle. Hento ja ajaton ruusukimppu valmistuneen lempivärissä tuo kotiin vienon ja raikkaan tuoksun. Näyttävästä ja helppohoitoisesta peikonlehdestä suurine kiiltävänvihreine lehtineen on lahjan saajalle iloa pitkään.

Anna käyttölahja omaan kotiin

Käytännöllinen lahja on varma valinta. Vastavalmistuneella saattaa olla edessä muutto ensimmäiseen omaan kotiin, jolloin kestävälle käyttötavaralle tulee taatusti tarvetta. Ekologista ja eettistä elämäntapaa juhlistavan Nudgen verkkokauppaan on kuratoitu vastuullisia kodin käyttölahjoja, vaatteita ja kosmetiikkaa. Valitse varmasti käyttöön menevä lahja, kuten keittiössä muovikääreet korvaava Bee’s Wrapin mehiläisvahaliina, luomupuuvillasta valmistettu OMOMin kestohedelmäpussi tai kevyt 24Bottlesin juomapullo.

Lainaa vaateunelma verkosta

Toteuta valmistuneen vaateunelma vuokraamalla huippumerkkejä verkossa toimivista vaatelainaamoista, kuten the Ateljésta tai Clozetasta. Voitte vaikkapa yhdessä valita ja tilata verkosta lahjan saajalle mieluisan vaatteen. Ehkäpä lainaatte upeat juhlavaatteet valmistujaisiin, kun niitä pääsee viettämään? The Ateljén valikoimasta löytyvää Marimekon Huomen-paitaa ja Clozetan valikoimasta löytyvää Samsøe Samsøen Tulip-mekkoa voi käyttää laina-ajan kuin omaansa ja palauttaa pesemättä.

Ja hei! Jos valmistujaisjuhlia ei päästä vielä viettämään yhdessä, kuljetamme lahjat nopeasti vastavalmistuneen kotiovelle tai lähimpään pakettiautomaattiin.