Näytä kaikki artikkelit

Ulos ja lenkille! Tarvikkeet syksyn ulkoiluun koiran kanssa

Syksy on täällä, mikä tietää aikamoisia koiranilmoja. Vaan ei hätää: kokosimme kumppaniemme verkkokaupoista kaikenkarvaiset tarvikkeet syysulkoiluun koiran kanssa.

Turvallista lenkkeilyä pimeässä

Päivät lyhenevät, ja valoisan ajan huvetessa on syytä huolehtia lemmikin näkymisestä lenkkipolun tai autotien varrella. Heijastimet ja valot pitävät koiran turvassa pimeissäkin syysilloissa. Orbilocin turvavalo Mustista ja Mirristä sopii keveytensä ansiosta pienellekin koiralle, ja valon saa pantaan kiinni ja vilkkumaan. Kotimaisen Hurtan ergonominen huomioliivi Peten koiratarvikkeesta näkyy taatusti kauas. Liivissä on ötököiltä suojaava käsittely, eli se on täydellinen metsälenkille.

Aktiiviulkoilua koiran kanssa

Ota koira mukaan juoksulenkille, päiväpatikalle tai pidemmällekin vaellukselle. Juoksukäyttöön sopivat Hurtan valjaat Mustista ja Mirristä on valmistettu kierrätyspolyesteristä, ja niiden muotoilu pääsee oikeuksiinsa vaativassa harrastuskäytössä. Pro Dogin monitoimitaluttimella koira pysyy otteessasi vauhdissa kuin vauhdissa. Jos haluat kädet vapaaksi, juoksulenkkien pelastus on Rukan juoksuvyö Peten koiratarvikkeesta. Rauhallisemmalle käppäilylle kannattaa valita Trixien talutusvyö, johon pakkaat puhelimen ja koirannamit.

Suojaa kuralta ja kylmältä

Miten selättää harmaa ja sateinen ilma? Suojaa koira säältä takilla – ja säästy samalla jokaisen lenkin jälkeiseltä pesurumbalta. Kotimaisen Rukan vedenpitävä sadehaalari Mustista ja Mirristä pitää kuran ja märän loitolla, istuu hyvin ja antaa koiran liikkua vapaasti. Helposti puettava Haze Collectionin takki Peten Koiratarvikkeesta sopii syksyn ja talven kirpeisiin säihin. Takissa on lämpöä heijastava sisävuori, joka lämmittää pakkasella.

Kaikki tarvittava näppärästi mukaan

Äh, taas kakkapussit unohtuivat kotiin! Näillä näppärillä tarvikkeilla teet koira-arjesta helppoa ja mukavaa. Mustin ja Mirrin valikoimasta löydät kätevän Earth Ratedin kakkapussikotelon biohajoavine pusseineen. Sen saa kiinni kaikenlaisiin hihnoihin. Flamingon matkavesipullo Peten koiratarvikkeesta takaa, että koira saa juodakseen tien päällä tai koirapuistossa. Pullossa kiinni oleva kätevä kaatonokka toimii juomakuppina, ja hakalukon ansiosta pullo kulkee mukana kiinnitettynä laukkuun tai vyönsolkeen.

Liikettä tassuihin ravitsevalla ruoalla

Tasapainoisen ruokavalion avulla koira jaksaa ulkoilla ja leikkiä. Energiapitoinen Acana Dog Sport & Agility -koiranruoka Mustista ja Mirristä sopii aktiiviselle koiralle. Pure Naturalin Grain Free Salmon & Trout -koiranruoka Peten Koiratarvikkeesta on viljaton ja hyvin sulava vaihtoehto aikuiselle koiralle. Murkinoista koirasi saa tarvitsemaansa energiaa, kuituja ja vitamiineja. Eikä painavia koiranruokasäkkejä tarvitse raahata itse kaupasta, sillä ne voi tilata kotiovelle. Mustista ja Mirristä sekä Peten koiratarvikkeesta saat ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 50 euron ostoksille.

Klikkaa koiran naksut, raksut ja syystamineet ostoskoriin, ja me hoidamme loput. Kuljetamme ostoksesi kädenkäänteessä lähimpään pakettiautomaattiin tai vaikkapa suoraan kotiovelle, ilmastoystävällisillä kuljetuksilla. Kilpailuun osallistuminen päättyy 22.9.2021.