Näytä kaikki artikkelit

Valmiina arkeen! Luottoreput ja -laukut kouluun ja töihin

Takana on tovi etätyötä ja -koulua, ja laukut ja reput saattavat kaivata päivitystä. Valmistaudu normaalimpaan arkeen ja valikoi sopiva laukku kumppaniemme verkkokaupoista.

1. Koulureppu kierrätysmateriaalista

Partioaitan repuista löytyy kestäviä vaihtoehtoja pienemmälle ja isommalle koululaiselle. Kaikissa näissä repuissa on hyödynnetty kierrätysmateriaalia! Fjällrävenin klassikon veikeä versio Kånken Art on käytännöllinen reppu meriaiheisella kuviolla. Kestävän ja tyylikkään Millicanin Fraser-repun kangas sisältää kierrätettyä muovia ja pitää vettä. Haglöfsin linjakas Floda hylkii vettä ja likaa, ja sen taskuissa pienetkin tavarat pysyvät tallessa. Ospreyn Arcane-reppu on minimalismia ja mukavuutta etsivän valinta.

2. Elegantti klassikko

Jos reput eivät ole juttusi, nämä kotimaiset design-laukut kestävät aikaa ja pitävät läppärin ja muut tarvikkeet hyvässä järjestyksessä. Marimekon ajaton klassikko Toimi on valmistettu paksusta puuvillasta, ja eri osioihin, vetoketju- ja nepparitaskuihin mahtuu kaikki tarvittava. Lumin Hilma-toimistolaukku palvelee ajattoman muotoilunsa ja laadukaiden materiaaliensa ansiosta vuosia. Kauniin konjakin värisessä nahkalaukussa on vahvat kantokahvat ja säädettävä olkahihna.

3. Pieni ja kätevä

Lompakko, kännykkä, avaimet ja menoksi! Jos tilan tarve ei ole suuri, kulkevat pienemmät tavarat mukana tyylikkäissä pikkulaukuissa. Nappaa veska mukaan vaikkapa lounastauolle. Tyylikäs ja ajaton Lumin nahkainen Venla-laukku kuuluu brändin klassikoihin.

Valmiina kouluun ja töihin! Klikkaa tarvikkeet helposti ja nopeasti verkkokaupasta, ja me hoidamme arkeen paluussa loput. Kuljetamme ostokset kotiovellesi tai lähimpään pakettiautomaattiin. Arvontaan ei voi osallistua 11.8.2021 jälkeen.