Näytä kaikki artikkelit

Parhaat juoksukamat kevään lenkkipoluille

Nyt on lenkkipoluilla ruuhkaa! Kokosimme kumppanimme Intersportin verkkokaupasta juoksijan must have -tuotteet. Klikkaa ne ostoskoriin – ja me tuomme ne vaikka kotiovellesi.

Panosta hyviin juoksukenkiin

Jalkaa hiertää, askel laahaa. Jos jostakin kannattaa lähteä liikkeelle, niin hyvistä juoksukengistä. Valitse ne juoksualustan, lenkkien pituuden ja askelluksen mukaan. Sopiva kenkä istuu heti jalkaan ja tuntuu mukavalta. Adidaksen Ultraboost 21 -kenkien pehmeä iskunvaimennus säästää polvia. Niissä on hyödynnetty merten muovijätteestä ja kalaverkoista valmistettua kierrätysmateriaalia. Jos haussa ovat kevyet kengät vauhdikkaaseen juoksuun, kokeile New Balancen FuelCell-sarjan popoja.

Pukeudu oikein tuuleen, tihkuun ja paahteeseen

Kevät, tuo pukeutujan painajainen. Ensin on vilu, sitten hiki. Tempo vaikuttaa juoksuvaatteiden valintaan: jos juokset lujaa, pue vähemmän päälle. Muutenkin lenkille kannattaa lähteä vähän viluissaan, sillä juostessa kroppa lämpenee. Ylävartalo viilenee helposti, mutta kotimaisen Haltin kevyt ja hengittävä juoksutakki lämmittää purevassakin tuulessa. Pue alkukeväästä jalkaan trikoot ja vaihda säiden lämmetessä tilalle shortsit – kokeile vaikka Niken juoksuhousuja tai shortseja. Pään suojaat auringolta pirteällä New Balancen lippiksellä. Lätsä istuu hyvin päähän joustavan reunansa ansiosta ja kuivuu tehokkaasti. Laadukkaat juoksuvaatteet kestävät aikaa ja käyttöä.

Pidä tavarat tallessa vyössä tai repussa

Mikä muu vauhdittaisi lenkkiä paremmin, kuin kuulokkeissa pauhaava musiikki? Aurinkoisena kevätpäivänä saatat haluta päättää juoksulenkin jäätelökioskille, joten rahaakin pitäisi saada mukaan. Puhumattakaan siitä, kun tulee jano! Avaimet, puhelin ja lompakko kulkevat Salomonin kompaktissa juoksuvyössä mukana kuin huomaamatta. Kun juoksumatkasi pitenee, saat juotavaa mukaan kätevästi liivimäiseen juoksureppuun.

Träkkää lenkkisi kellolla tai sovelluksella

Toiset saavat lenkkien tallentamisesta kaivattua lisämotivaatiota, toiset seuraavat kellolla kehitystään. Urheilukello on kätevä juoksukaveri, jonka avulla seuraat lenkin pituutta, reittiä, sykealueita ja kulutusta. Kello tai sovellus auttaa myös muistuttamaan tärkeimmästä, siis palautumisesta. Polar Vantage -multisportkellot sopivat juoksijalle, sillä ne antavat monipuolista tietoa harjoituksesta ja kuormituksesta. Vantage M2 ja Vantage V2 tukevat kovimmissakin treeneissä. Ne näyttävät niin kivoilta, että niitä pitää kädessä vaikka koko päivän!

Intersportin Click & Pay -palvelulla tilaat tuotteet oman Intersport-myymäläsi valikoimasta

Tue paikallista kauppiastasi korona-aikana ja tilaa tuotteet suoraan myymälästä. Posti toimittaa ostoksesi joko suoraan kotiovellesi, kun valitset verkkokaupassa Postin kotiinkuljetuksen tai haluamaasi noutopisteeseen, joita on tuhansia. Kaikki pakettiautomaatit ja postit aukioloaikoineen löydät täältä.