Näytä kaikki artikkelit

Neljä vinkkiä viihtyisään kotoiluun

Syksyllä tekee mieli käpertyä kodin lämpöön. Kokosimme kumppaniemme verkkokaupoista vinkit, joilla laitat kotisi kevyesti kuntoon ja teet kotoilusta entistä mukavampaa. Tilaa ja nauti!

1. Kierrätä roskat ja järjestele tavarat helposti

Mieli saa levätä, kun tavarat ovat järjestyksessä. Käytännöllisillä ja sisustukseen sopivilla säilytysjärjestelmillä varmistat, että kaikelle löytyy paikkansa ja koti näyttää viihtyisältä. Kodin kierrätysjärjestelmän saat kuntoon Orthexin lajittelulaatikolla K-Raudasta. Kierrätysmuovista valmistettu laatikkosetti imaisee vaikkapa pahvit, paperin ja lasin sekä toimii kantensa ansiosta jakkarana. Vaatekaapista teet toimivan tukevilla Elfan korijärjestelmillä, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan. Hyvästi ympäriinsä lojuvat vaatteet!

2. Lisää väriä kotiin maalaamalla

Sisustus kaipaisi päivitystä, mutta isoja muutoksia ei viitsi tehdä. Maaleilla muutat kodin ilmettä helposti ja edullisesti. Värillinen seinä piristää, ja vanhat huonekalut saavat kalustemaalilla kasvojenkohotuksen. Jos sävy on vielä hakusessa, voit tilata Cover Storysta ilmaiseksi sävymalleja. Lämpimän sininen Ernest-maali pehmentää tilaa ja tuo syvyyttä. Luonnollisten sävyjen ystävälle sopii esimerkiksi puuterisen roosan ja vaaleanruskean välimaastoon jäävä Siri. Kun valinta on tehty, toimitamme 3,6 litran maalipurkki- ja maalaustarviketilaukset kotiin tai lähimpään pakettiautomaattiin.

3. Valaise olohuone, piha ja parveke

Valoisa aika vähenee, mutta kotona ei tarvitse olla pimeää! Valaise koti, parveke, piha ja samalla mielesi. Valaistusta muuttamalla säädät kodin tunnelmaa ja virittäydyt syysiltoihin. Hayn klassinen ja kepeä riisipaperivarjostin siihen sopivalla ripustusjohdolla Finnish Design Shopista levittää ympärilleen tasaisen pehmeää valoa. K-Raudasta löydät ulko- ja sisäkäyttöön sopivan Cellon lamppusarjan, jonka voit virittää olohuoneeseen, parvekkeelle tai pihalle tunnelmavalaistusta tuomaan.

4. Rakenna sohvalle pehmeä keidas

Tuntuuko työpäivän jälkeen siltä, että voisi vain upota sohvannurkkaan? No miksei! Kerää kasaan huovat ja tyynyt ja rakenna sohvalle oleilunurkkaus. Lapuan Kankureiden Revontuli-mohairhuopa Finnish Design Shopista hurmaa ylellisellä pehmeydellä sekä ruosteen ja roosan sävyillä. Johanna Gullichsenin Suomessa suunniteltu ja kudottu Helios-putkityyny on mukava laittaa niskan taakse sohvalla loikoillessa, ja se tuo vaihtelua tavallisiin tyynyihin.

Syksy on kotoilun aikaa, eikä ostoksillekaan tarvitse lähteä kotia kauemmas. Toimitamme verkosta tilaamasi sisustustuotteet ja kodin tarvikkeet vaikka kotiovelle asti, helposti ja ilmastoystävällisesti. Arvontaan ei voi osallistua 20.10.2021 jälkeen.