Näytä kaikki artikkelit

Kerro elämäsi paketista ja voita 100€ lahjakortti Verkkokauppa.comiin!

Innostiko uusi veitsi kokkaamaan? Kasvoiko kahvakuulasta kokonainen kotisali? Haluamme kuulla paketista, jolla oli suuri vaikutus elämääsi – oli se sitten nettiostos tai lahja mummolta, tahdomme kuulla sen tarinan.

Kilpailu on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Toimi näin

  1. Osallistua voit lyhyellä 10-15 sekunnin videolla tai kuvalla ja muutaman lauseen mittaisella tarinalla elämäsi paketista.

  2. Lähetä materiaali Postille täyttämällä alla oleva kaavake 20.6.2021 mennessä.

  3. Arvotut videot julkaistaan Postin Instagram-tilillä ja lähettäjät palkitaan 100 € lahjakortilla Verkkokauppa.comiin. Otamme yhteyttä lähettäjiin ennen materiaalien julkaisua.

Ohjeita videon kuvaamiseen

Ota kuvapuhelimellasi pystyformaatissa.

Pidä videosi napakkana ja yritä mahduttaa tarinasi 10-15s mittaan. Voit puhua suoraan kameralle tai esitellä pakettia – tärkeintä on, että kerrot oman, henkilökohtaisen tarinasi.

Kuvaa rauhallisessa ja hyvin valaistussa paikassa. Voit käyttää puhelimesi selfie-kameraa, tai pyytää ystävääsi auttamaan kuvaamisessa*. Kuvaa joka tapauksessa pystyformaattiin.

Vältä voimakasta vastavaloa ja meluisia tiloja, jotta sekä kuvasta että puheesta saa selvää. Älä kuitenkaan jännitä liikaa – haemme aitoja tarinoita oikeilta ihmisiltä, emme ammattimaisesti tuotettua some-sisältöä.

* Muista pyytää ystävältäsi suostumus videon lähettämiseen arvontaan.

Katso arvonnan säännöt