Tori-paketti - hiilineutraaleja löytöjä Hangosta Utsjoelle

Tori-paketti kulkee hiilineutraalisti läpi Suomen

Tori-paketti on Suomen suurimman vertaiskauppasivuston tori.fi:n ja Postin yhteinen pakettien lähettämisen palvelu. Tori-paketti yhdistää ostajat ja myyjät ympäri Suomea, hiilineutraalisti. Vertaiskauppa on oikea ekoteko, sillä ostos, pakkaus ja kuljetus ovat kaikki hiilineutraaleja.

Sarjapaketti on säästää aikaa ja vaivaa, kun lähetät säännöllisesti tai useammalle vastaanottajalle. Saat kertaostoksella 5 kpl lähetyskoodeja, jotka voi käyttää joko kerralla tai yksitellen. Sarjapaketti on voimassa 12 kk.

Ostajalle

  1. Kun teet Tori.fi:ssä tuotehakuja, laita rasti ruutuun kohdassa "Myyjä on valmis postittamaan tuotteen"

  2. Saat näkyviin ympäri Suomen ne tuotteet, jotka voit vastaanottaa Tori-pakettina

  3. Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai Postin toimipisteeseen

Myyjälle

  1. Kun kaupat on sovittu, pyydä kauppakumppanilta hänen nimensä, osoitteensa ja puhelinnumeronsa Tori-paketin lähettämiseksi. Tiedustele noutaako vastaanottaja paketin mieluummin Postista vai pakettiautomaatista. Myös kotiinkuljetus on mahdollinen.

  2. Napauta Tori-paketin kuvaketta Omat ilmoitukset -sivullasi Torissa ja valitse ulkomitoiltaan sopiva pakettikoko lähetyksellesi.

  3. Täytä vastaanottajan ja lähettäjän yhteystiedot, maksa paketin lähetys ja ota talteen Helposti-koodi.

  4. Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot sekä Helposti-koodi, ja jätä paketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.