Vertaiskauppa on ekoteko

Tee ekoteko ja anna tarpeettomille tavaroille uusi elämä Torissa. Jos myyjä on Hangossa ja ostaja Rovaniemellä, tuote kulkee näppärästi Suomen halki Toripakettina. Toriostos ja Toripaketin kuljetus ovat hiilineutraaleja.

Sarjapaketti ahkeralle torittajalle

Sarjapaketti on säästää aikaa ja vaivaa, kun lähetät säännöllisesti tai useammalle vastaanottajalle. Saat kertaostoksella 5 kpl lähetyskoodeja, jotka voi käyttää joko kerralla tai yksitellen. Sarjapaketti on voimassa 12 kk.

Ostajan ohjeet

Kun teet Tori.fi:ssä tuotehakuja, laita rasti ruutuun kohdassa "Myyjä on valmis postittamaan tuotteen". Saat näkyviin ympäri Suomen ne tuotteet, jotka voit vastaanottaa Tori-pakettina.

Kun teet kaupat tuotteesta, sovi myyjän kanssa vastaanotatko tuotteen mieluiten Postin pakettiautomaattiin, kotiin vai postiin.

Myyjän ohjeet

Kun kaupat on sovittu, pyydä ostajan nimi, osoite ja puhelinnumero. Sovi toimitus pakettiautomaattiin, postiin tai kotiinkuljetuksella.

Klikkaa Tori-paketin kuvaketta Omat ilmoitukset -sivullasi Torissa ja valitse sopiva pakettikoko lähetyksellesi. Täytä vastaanottajan ja lähettäjän yhteystiedot, maksa paketin lähetys ja ota talteen Helposti-koodi.

Kirjoita paketin päälle lähettäjän ja vastaanottajan yhteystiedot sekä Helposti-koodi, ja jätä paketti mihin tahansa Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin.