Mammuttimainen pakettitarjous 27.-30.5.2021

Mammuttimarkkinat Citymarket 50-vuotta

Lähetä paketit K-Citymarketien Mammuttimarkkinat-kampanjan aikana ja tarjoamme huippuedulliset pakettien lähettämisen hinnat Postin lähettämisen verkkopalvelusta ja Postin OmaPosti-sovelluksesta.

Lähetä S-XL-kokoiset kotimaan paketit 27.-30.5.2021 tasarahalla alk. 5 €/kpl osoitteessa posti.fi/laheta tai Postin OmaPosti-sovelluksesta. Saat paketin tarjoushintaan, kun syötät  palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI sille varattuun kohtaan. Etukäteen netistä tai mobiilista ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Tarjoushinnat ovat: S-koko:      5€ (norm. 5,90€) M-koko:     7€ (norm. 7,90€) L-koko:      10€ (norm. 10,90€) XL-koko:     13€ (norm. 13,90€)

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/lahettaminen tai avaa Postin OmaPosti-sovellus, valitse kohta paketti ja sieltä "Lähetä paketti tästä".

  2. Valitse Paketti kotimaahan.

  3. Täytä tarvittavat tiedot.

  4. Syötä alennuskoodi MAMMUTTI sille varattuun kohtaan ennen maksamista.

  5. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.

  6. Katso alta lähin K-Citymarketin pakettiautomaatti.

  7. Mene automaatille, avaa luukku Helposti-koodilla ja jätä paketti sinne.

Jos lähelläsi sijaitsevassa K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen ja jos lähelläsi ei ole K-Citymarketia, voit jättää netissä valmiiksi maksetun paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Tiesitkö?

Löydät Postin pakettiautomaatteja K-Citymarketeista ympäri Suomen. K-Citymarketeissa tai niiden välittömässä läheisyydessä on n. 77 automaattia. Lähetä tarjoushintaiset paketit näistä automaateista ja säästä rahaa. Katso K-Citymarketien automaatit sivulla olevasta alasvetovalikosta.

Katso myös

Osta kampanjahintainen paketti verkosta tai mobiilisovelluksestamme ja jätä valmiiksi maksettu paketti K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteeseen.

Maksa paketti verkossa >>

Lue lisää OmaPosti-sovelluksesta >>

Alla olevasta taulukosta löydät kaikkien K-Citymarketeissa olevien pakettiautomaattien ja postipisteiden osoitteet. Jos K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen.

Katso K-Citymarketien pakettiautomaatit ja postipisteet
Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 27.-30.5.2021 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/lahettaminen ja Postin OmaPosti-isovelluksessa maksettuja S-XL-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin automaateista tai Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K- Citymarketien automaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin automaatteihin tai postipisteisiin.