Mammuttimainen pakettitarjous

Tarjoamme pakettien lähettämisen tasarahalla Mammuttimarkkinat-kampanjan aikana TO-SU 19.-22.5. Postin lähettämisen verkkopalvelusta ja OmaPosti-sovelluksesta.

Mammuttimarkkinat Citymarket 50-vuotta

Tasarahatarjous

Lähetä S-XL-kokoiset kotimaan paketit 19.-22.5.2022 tasarahalla alk. 6 €/kpl osoitteessa posti.fi/laheta tai OmaPosti-sovelluksessa. Saat paketin tarjoushintaan, kun syötät palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI sille varattuun kohtaan. Etukäteen netistä tai mobiilista ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Tarjoushinnat ovat:

S-koko:     6 € (norm. 6,90 €) M-koko:    8 € (norm. 8,90 €) L-koko:     10 € (norm. 10,90 €) XL-koko:   13 € (norm. 13,90 €)

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/laheta tai avaa OmaPosti-sovellus, valitse kohta paketti ja sieltä "Lähetä paketti tästä".

  2. Valitse Paketti kotimaahan.

  3. Täytä tarvittavat tiedot.

  4. Syötä alennuskoodi MAMMUTTI sille varattuun kohtaan ennen maksamista.

  5. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.

  6. Katso lähin K-Citymarketin pakettiautomaatti.

  7. Mene automaatille, avaa luukku Helposti-koodilla ja jätä paketti sinne.

Jos lähelläsi sijaitsevassa K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät täältä näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen. Jos lähelläsi ei ole K-Citymarketia, voit jättää netissä valmiiksi maksetun paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 19.-22.5.2022 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/laheta ja OmaPosti-isovelluksessa maksettuja S-XL-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin MAMMUTTI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin automaateista tai Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K- Citymarketien automaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin automaatteihin tai postipisteisiin.