Ohittamaton pakettitarjous - Arjen Säästöjä TO - SU 22 - 25.10.

Ohittamaton pakettitarjous - Arjen Säästöjä TO - SU 22 - 25.10.

Tiesitkö?

Löydät Postin pakettiautomaatteja K-Citymarketeista ympäri Suomen. K-Citymarketeissa tai niiden välittömässä läheisyydessä on n. 77 automaattia. Lähetä tarjoushintaiset paketit näistä automaateista ja säästä rahaa. Katso K-Citymarketien automaatit sivulla olevasta alasvetovalikosta.

Katso myös

Osta kampanjahintainen paketti verkosta tai mobiilisovelluksestamme ja jätä valmiiksi maksettu paketti K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteeseen.

Maksa paketti verkossa >>

Lue lisää OmaPosti-sovelluksesta >>

Etuja arkeesi! Lähetä paketit edullisesti K-Citymarketien Arjen säästöjä -kampanjan aikana ja tarjoamme huippuedulliset pakettien lähettämisen hinnat Postin lähettämisen verkkopalvelusta ja Postin OmaPosti-sovelluksesta.

Lähetä S-XL-kokoiset kotimaan paketit 22 - 25.10. tasarahalla alk. 5 €/kpl osoitteessa posti.fi/laheta tai Postin OmaPosti-sovelluksesta. Saat paketin tarjoushintaan, kun syötät  palvelussa alennuskoodin ARKI sille varattuun kohtaan. Etukäteen netistä tai mobiilista ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/lahettaminen tai avaa Postin OmaPosti-sovellus, valitse kohta paketti ja sieltä "Lähetä paketti tästä".

  2. Valitse Paketti kotimaahan.

  3. Täytä tarvittavat tiedot.

  4. Syötä alennuskoodi ARKI sille varattuun kohtaan ennen maksamista.

  5. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.

  6. Katso alta lähin K-Citymarketin pakettiautomaatti.

  7. Mene automaatille, avaa luukku Helposti-koodilla ja jätä paketti sinne.

Tarjoushinnat ovat: S-koko:      5€ (norm. 5,90€) M-koko:     7€ (norm. 7,90€) L-koko:      10€ (norm. 10,90€) XL-koko:     13€ (norm. 13,90€)

Alla olevasta taulukosta löydät kaikkien K-Citymarketeissa olevien pakettiautomaattien ja postipisteiden osoitteet. Jos K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen.

Katso K-Citymarketien pakettiautomaatit ja postipisteet
Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 22. - 25.10.2020 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/lahettaminen ja Postin OmaPosti-isovelluksessa maksettuja S-XL-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin ARKI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin automaateista tai Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K-Citymarketien automaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin automaatteihin tai postipisteisiin.

Tarjoushinnat ovat: S-koko:      5€ (norm. 5,90€) M-koko:     7€ (norm. 7,90€) L-koko:      10€ (norm. 10,90€) XL-koko:     13€ (norm. 13,90€)