Arjen Säästöjä TO - SU 19. - 22.8.

Etuja arkeesi! Lähetä paketit edullisesti K-Citymarketien Arjen säästöjä -kampanjan aikana ja tarjoamme huippuedulliset pakettien lähettämisen hinnat Postin lähettämisen verkkopalvelusta ja Postin OmaPosti-sovelluksesta.

Tasarahatarjous

Lähetä S-XL-kokoiset kotimaan paketit 19.8. - 22.8. tasarahalla alk. 5 €/kpl osoitteessa posti.fi/laheta tai Postin OmaPosti-sovelluksesta. Saat paketin tarjoushintaan, kun syötät palvelussa alennuskoodin ARKI sille varattuun kohtaan. Etukäteen netistä tai mobiilista ostamasi paketit jätät Helposti-koodilla K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteisiin.

Tarjoushinnat ovat: S-koko:      5€ (norm. 5,90€) M-koko:     7€ (norm. 7,90€) L-koko:      10€ (norm. 10,90€) XL-koko:     13€ (norm. 13,90€)

Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen posti.fi/lahettaminen tai avaa Postin OmaPosti-sovellus, valitse kohta paketti ja sieltä "Lähetä paketti tästä".

  2. Valitse Paketti kotimaahan.

  3. Täytä tarvittavat tiedot.

  4. Syötä alennuskoodi ARKI sille varattuun kohtaan ennen maksamista.

  5. Maksa paketti ja ota talteen Helposti-koodi.

  6. Katso alta lähin K-Citymarketin pakettiautomaatti.

  7. Mene automaatille, avaa luukku Helposti-koodilla ja jätä paketti sinne.

Jos lähelläsi sijaitsevassa K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen ja jos lähelläsi ei ole K-Citymarketia, voit jättää netissä valmiiksi maksetun paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Tarjousehdot

Tarjous on voimassa 19.8. - 22.8.2021 välisen ajan ja se koskee vain osoitteessa posti.fi/lahettaminen ja Postin OmaPosti-sovelluksessa maksettuja S-XL-kokoisia kotimaan paketteja (pl. Ahvenanmaa). Tarjoushintaisen paketin saa syöttämällä palvelussa alennuskoodin ARKI ennen paketin maksamista. Tarjoushintaisia paketteja EI voi ostaa Postin automaateista tai Postin palvelupisteistä. Valmiiksi maksetut paketit voi jättää K-Citymarketien automaatteihin tai postipisteisiin. Jos lähellä ei sijaitse K-Citymarketia, voi paketit jättää myös muihin Postin automaatteihin tai postipisteisiin.

Tiesitkö?

Löydät Postin pakettiautomaatteja K-Citymarketeista ympäri Suomen. K-Citymarketeissa tai niiden välittömässä läheisyydessä on n. 77 automaattia. Lähetä tarjoushintaiset paketit näistä automaateista ja säästä rahaa. Katso K-Citymarketien automaatit sivulla olevasta alasvetovalikosta.

Katso myös

Osta kampanjahintainen paketti verkosta tai mobiilisovelluksestamme ja jätä valmiiksi maksettu paketti K-Citymarketien pakettiautomaatteihin tai postipisteeseen.

Maksa paketti verkossa >>

Lue lisää OmaPosti-sovelluksesta >>

Katso K-Citymarketien pakettiautomaatit ja postipisteet

Alla olevasta taulukosta löydät kaikkien K-Citymarketeissa olevien pakettiautomaattien ja postipisteiden osoitteet. Jos K-Citymarketissa ei ole omaa pakettiautomaattia tai postipistettä löydät taulukosta näille paikoilla korvaavan pisteen osoitteen.