Skip to main content
Ilman sopimusta

XXS Paketti kotimaahan

Enintään 25 x 35,3 x 3 cm

XXS-koon paketin voit ostaa kätevästi suoraan verkosta. Maksa paketti luottokortilla tai verkkopankissa ja vie se lähimpään kirjelaatikkoon. Voit myös tilata lähetyksellesi noudon.

€5.20

  • Vie lähimpään kirjelaatikkoon
  • Maksa kortilla tai verkkopankissa, saat Helposti-koodin heti
  • Toimitus vastaanottajan postilaatikkoon
1. Pakkaa paketti lähetysvalmiiksi
2. Valitse pakettisi ulkomittoja vastaava koko ja täytä pyydetyt tiedot

Pakettia ei tarvitse punnita, mutta varmista, että se ei paina yli 2 kg.

3. Maksa lähetys ja ota talteen Helposti-koodi
4. Kirjoita paketin päälle Helposti-koodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja matkapuhelinnumero. Jätä paketti kirjelaatikkoon.

Tai tulosta osoitekortti, kiinnitä se paketin päälle ja jätä paketti kirjelaatikkoon

Tilaus on voimassa 14 päivää.

XXS paketille ei ole saatavilla lisäpalveluja
Pakkausohjeet

Valitse pakkaus tavaran koon mukaan. Huolehdi, että pakkaus on iskunkestävä ja varmasti ehjä. Lisäksi lähetyksen tulee kestää 4-5 kertaa oma painonsa.

Pakkaa lähetyksesi mahdollisimman siistiin ja tasaiseen pakettiin. Valitse lähetyksellesi oikean kokoinen laatikko, jotta sisältö ei pääse liikkumaan pakkauksessa. Käytä tarvittaessa esimerkiksi kuplamuovia, styroksia tai vaahtomuovia täyteaineena. Tarttuvat pakkausmateriaalit ja epäsäännöllisen muotoiset tai pyöreät lähetykset saattavat aiheuttaa ongelmia koneellisessa käsittelyssä. Ulommaisena pakkausmateriaalina parasta on pahvi ja paperi.

Kun lähetät pakettisi Postin kautta, voit käyttää mitä tahansa pakkausmateriaaleja. Myös jo aiemmin käytetyt kelpaavat, kunhan ne ovat ehjiä, kestävät kuljetuksessa, eikä paketin päällä ole vanhoja lähetystietoja. Postilta löytyy myös kattava valikoima erilaisia pakkausmateriaaleja, joita voit tilata Postin verkkokaupasta tai käydä ostamassa lähimmästä Postin palvelupisteestä.

Tarkemmat tiedot ja ehdot

Lähetätkö paljon paketteja?

Sarjapaketilla saat maksettua kerralla useamman paketin. Valitse lähetyksiä 5, 10 tai 15 kpl XXS-, S- tai M-koosta.