Lähetä paketti helposti kotioveltasi!

Lähetä paketti helposti kotioveltasi!

Testaamme uutta tapaa lähettää paketteja Salon, Muurlan ja Halikon alueella 18.10.-21.11.2021. Kokeilun aikana voit lähettää XXS ja S kokoiset kotimaan paketit suoraan kotioveltasi. Postinjakajasi hakee paketin kotioveltasi samalla kun tuo päiväpostisi. Mitä sinä lähettäisit? Kirppismyyntisi tai vaikkapa lahjan rakkaallesi? Huomioithan, että verkkokauppapalautukset eivät kuulu kokeiluun.

Näin osallistut:

1. Maksa XXS tai S kokoinen paketti OmaPostilla tai osoitteessa posti.fi/laheta

  • XXS koko (Max 3 x 25 x 35 cm, 2kg) toimitetaan suoraan vastaanottajan postiluukkuun.

  • S koko (Max 11 x 32 x 42 cm, 35kg) toimitetaan lähimpään postiin tai automaattiin.

2. Syötä kampanjakoodi OVELTA kohtaan ”Syötä sarja- tai pakettialennukset” ja saat paketin noudon ilmaiseksi.

3. Syötä omat tietosi lähettäjän tiedot kohtaan huomioi, että paketti noudetaan lähettäjän kotiosoitteesta!

4. Kirjoita Helpostikoodi paketin päälle.

5. Jätä paketti postilaatikkoosi tai oven ulkopuolelle odottamaan postinjakajaa. Saat noutopäivänä tarkemman tiedon noutoajasta tekstiviestillä.

6. Voit seurata paketin kulkua OmaPostista.

7. Kokeilu toteutetaan postinumeroalueilla 24280, 24800 ja 25130. Arkipäivänä kello 18 mennessä tehdyt tilaukset noudetaan seuraavana arkipäivänä ja viikonloppuna tehdyt tilaukset maanantaina. Lähetysten arvioitu toimitusaika on 2 3 päivää.

Anna palautetta pilotista ja osallistu S-ryhmän lahjakorttien arvontaan! Kyselyyn vastaaminen kestää muutaman minuutin. 1. Kyselyn osoite on posti.fi/ovelta 2. Voit vastata kyselyyn, vaikka et osallistuisikaan kokeiluun! Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3kpl 50€ S-ryhmän lahjakorttia.

Palvelun ehdot: pilotin aikana lähettäjä on vastuussa nouto osoitteen oikeellisuudesta ja lähetyksen noudettavuudesta eli paketti on noutopäivänä sovittuun aikaan postilaatikossa tai lähettäjän oven ulkopuolella. Vaihtoehtoisesti lähettäjä on kotona ja antaa lähetyksen postinjakajalle. Lähettäjän vastuulla on huolehtia, että lähetys on kooltaan XXS tai S kokoinen. Postilaatikkoon tai oven ulkopuolelle jätetty lähetys on lähettäjän vastuulla, kunnes Posti kirjaa paketin noudetuksi ja Postin kuljetusvastuu alkaa. Pilottiin pätevät ehdot ovat luettavissa osoitteessa: posti.fi/ovelta-ehdot. Osallistumalla pilottiin hyväksyt ehdot.