Ilahduta joulukortilla!

Nyt on hyvä hetki virittäytyä itsenäisyyspäivään ja tulevan joulun tunnelmiin vaikkapa kortteja askarrellen. Hyvää itsenäisyyspäivää!

Laita kortit ajoissa matkaan

PäivämääräPalvelu maahan
7.12.Priority-kortti ja -kirje Eurooppaan
8.12.Priority-kortti ja -kirje Tanskaan
10.12.Economy-kortti ja -kirje Pohjoismaat ja Baltia, ei Tanska
14.12.KOTIMAAN JOULUTERVEHDYS JOULUN IKIMERKILLÄ 1,20 €
14.12Priority-kortti ja -kirje Pohjoismaat ja Baltia, ei Tanska
17.12.Kirje tai kortti kotimaan ikimerkillä 1,75 €

Kaikki päivämäärät henkilöasiakkaille Kaikki päivämäärät yritysasiakkaille

Postita kortit edullisemmin viimeistään 14.12.

Ole ajoissa liikkeellä, se kannattaa! Postita kotimaan joulukortit edullisimmin Kylätonttu-merkillä tai aiempien joulujen ikimerkillä varustettuna viimeistään maanantaina 14.12. Tunnistat merkit lumihiutale-symbolista.

Joulutervehdyksen hinnalla 1,20 € (maksumerkinnän symbolina lumihiutale) postitettavat kortit saavat painaa enintään 50 g. Joulutervehdys ei voi muutoinkaan olla kirjeen enimmäiskokoa suurempi ( 25 x 35,3 x 3 cm).

Sulje kortit punaiseen kuoreen ja jätä kuori kirjelaatikkoon ennen puoltayötä. Saat punaisia kuoria kaikista posteista ja useimmilta postimerkkien myyjiltä marraskuun puolen välin jälkeen.

Punainen kuori tulee suoraan kotiin Postisen välissä 30.11. (Huom. Punaista kuorta ei jaeta kotitalouksiin, joilla on mainoskielto.)

Joulukortit matkaan 14.12. jälkeen

Ei hätää, jos et ehdi postittaa joulukortteja punaisessa kuoressa. Lähetä kortit Joulutupa-ikimerkillä tai muulla kotimaan ikimerkillä varustettuna viimeistään 17.12. Tunnistat merkin Suomen kartta -symbolista.


Vielä 18.–21.12. ehdit myös! Lisää vain ikimerkin viereen Plus-merkki ja korttisi ovat ajoissa perillä. Lisäksi näet, kun korttisi on jaettu. (Vain Manner-Suomessa).


Palvelemme jouluna laajennetusti

Näet ajantasaiset aukioloaikatiedot ja tarkan sijainnin (esim. kauppakeskuksen sisällä) suoraan kyseisen palvelupisteen tiedoista.

Näin toimitamme paketit perille

Postin verkostoon kuuluu vuoden 2020 lopulla yli 2 000 pakettiautomaattia ja 850 palvelupistettä. Verkosto kasvaa koko ajan, ja joulusesonkia varten olemme avanneet lisää noutopaikkoja.