///
Joulupostimerkkien palauttaminen

Joulupostimerkkien palauttaminen

Postimerkkien jälleenmyyjänä voit ilmoittaa 22.12.2020 asti, mitä joulumerkkejä palautat hyvitettäväksi. Huomioi, että mitä aiemmin palautat merkit, sitä nopeammin saat niistä hyvityksen.

Huomiothan, että palautusoikeus koskee vain ilmoituksella kuvattuja merkkejä täysinä arkkeina. Muita postimerkkejä ei hyvitetä. Täytä tiedot ilmoitukseen täydellisesti ja selkeästi, jotta voimme käsitellä palautuksesi. Emme takaa hyvitystä puutteellisesti tai virheellisesti ilmoitetuista palautuksista.

Näin palautat joulumerkit:

1. Täytä ilmoitus

Kerro meille, mitä joulumerkkejä aiot palauttaa täyttämällä alla oleva ilmoitus viimeistään 22.12.2020. Mikäli olet tehnyt useita joulumerkkitilauksia, täytä palautusilmoitus kerran ja ilmoita siinä kaikki tilausnumerot.

2. Tulosta yhteenveto

Lähetettyäsi ilmoituksen, saat sähköpostiisi yhteenvedon antamistasi tiedoista. Tulosta yhteenveto ja lisää se palautettavien merkkien mukaan. Säilytä viesti myös itselläsi hyvityksen tarkistamista varten.

3. Pakkaa huolellisesti

Pakkaa kaikki palautettavat merkit huolellisesti sinulle toimitettuun palautuslaatikkoon ja lisää mukaan yhteenveto. Mikäli koko palautuksesi ei mahdu valmiiseen palautuslaatikkoon, voit käyttää omaa pakkaustasi. Kiinnitä lähetyksen päälle sinulle toimitettu osoitekortti. Palautus on sinulle tällöin maksutonta.

4. Postita merkit

Postita palautus viimeistään 22.12.2020.

5. Saat hyvityksen

Saat palauttamistasi joulumerkeistä hyvityslaskun. Jos palautuksesi käsittely viivästyy ilmoituksesi puutteellisten tietojen vuoksi, myös hyvityslaskun toimittaminen viivästyy. Varaamme oikeuden periä takaisin sähköisen ilmoituksen tietojen perusteella maksamamme hyvityksen, jos suorittamassamme tarkastuslaskennassa todetaan sähköisellä palautuslomakkeella ilmoitettu palautettavien postimerkkien määrä suuremmaksi kuin todellisuudessa meille palautuneiden postimerkkien määrä.

Palautettavat merkit

Kylätonttu - 20 joulutervehdyksen ikimerkkiä

Arkki = 20 merkkiä, Arvo €24, minimipalautusmäärä 5 arkkia

Palautettavien merkkien määrä yhteensä 0 kpl.
Palautuksen arvo €0.

Joulutupa - 10 Kotimaan ikimerkkiä

Arkki = 10 merkkiä, Arvo €17.50, minimipalautusmäärä 5 arkkia

Palautettavien merkkien määrä yhteensä 0 kpl.
Palautuksen arvo €0.

Joulutupa - 5 Kotimaan ikimerkkiä

Vihko = 5 merkkiä, Arvo €8.75, minimipalautusmäärä 10 vihkoa

Palautettavien merkkien määrä yhteensä 0 kpl.
Palautuksen arvo €0.

Palauttajan tiedot

Ilmoita kaikkien joulumerkkitilaustesi tilausnumerot. Löydät 80-alkuisen tilausnumeron joulumerkkien toimituslähetteeltä. Jos tilausnumeroita on useampi, erottele ne pilkulla.

Olemme lähettäneet sinulle osoitekortin, jossa on JJFI-alkuinen lähetystunnus. Syötä lähetystunnus kenttään.

Tilausasiakasnumero on sama kuin Supply Centerin käyttäjätunnuksesi ja se alkaa numerolla 8 tai 9.

Syötä Y-tunnus muodossa: 1234567-X

Käytä kansainvälistä muotoa, esim. 0191234567 on kansainvälisessä muodossa +358191234567