Näytä kaikki tiedotteet

Suomenojan Shellin postipalvelut muuttuvat 15.9. Espoossa

Suomenojan postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Suomenojan Shellillä sijaitseva täyden palvelun posti (Finnoonristi 1) muuttuu torstaina 15.9. kello 16 paketin noutopisteeksi.

Shell Suomenojalla voit jatkossakin: • noutaa saapuneita paketteja • lähettää valmiiksi maksettuja paketteja ja asiakaspalautuksia • ostaa postimerkkejä ja -kortteja • postittaa kirjeitä ja kortteja aseman edustalla olevasta kirjelaatikosta.

Pieni osa Postin palveluista siirtyy 15.9. alkaen kauppakeskus Ison Omenan postiin osoitteeseen Piispansilta 11, toinen kerros, 02230 ESPOO. Voit noutaa sieltä esimerkiksi postiennakkolähetykset, kirjatut kirjeet ja vakuutetut lähetykset. Ison Omenan postissa onnistuu myös lähetysten maksaminen.

Voit asioida myös Neste K Suomenojalla palvelevassa Postin noutopisteessä (Martinsillantie 2b) entiseen tapaan.

Suurin osa postiasioinnista on nykyään paketin noutamista, mikä onnistuu edelleen Suomenojan Shellillä. Pakettisi saapuu Shell Suomenojalle, kun valitset sen noutopaikaksi verkkokaupan kassalla.

Espoossa palvelee myös useita Postin pakettiautomaatteja, joihin voit tilata paketteja. Löydät kaikkien Postin automaattien ja muiden palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat osoitteesta posti.fi/kartta. OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esimerkiksi App Store ja Google Play). Lisätietoja löydät osoitteesta posti.fi/omaposti.