Näytä kaikki tiedotteet

Rajatorpan Shell suljetaan – Posti avaa uuden palvelupisteen Martinlaaksoon 16.5.

Rajatorpan Shell lopettaa toimintansa, ja Shellillä toiminut Postin palvelupiste suljetaan 13.5. Posti avaa uuden palvelupisteen 16.5. klo 12 K-Supermarket Martinlaakson Ostariin, osoitteeseen Kivivuorentie 4, 01620 Vantaa.

”Rajatorpan Shell on palvellut Martinlaaksoa ja Myyrmäkeä. Tavoitteemme on, että jatkossakin alueiden asukkaat saavat noudettua paketit helposti ja läheltä”, kertoo Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen.

Martinlaakson uudelta palvelupisteeltä voi hakea saapuneita paketteja ja muita kuitattavia lähetyksiä ja siellä voi lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Rajatorppaan jää Neste K Rajatorpan noutopiste, jossa voi noutaa paketteja ja maksikirjeitä sekä lähettää valmiiksi maksettuja paketteja.

”Yhä useammalle asiointi postissa on pakettien noutamista ja lähettämistä. Tätä varten alueella palvelevat myös pakettiautomaatit”, Kari Niukkanen kertoo.

Myyrmäessä ja Martinlaaksossa on yhteensä 13 pakettiautomaattia. OmaPosti Kioski Myyrmannissa on lisäksi itsepalvelupäätteitä kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. Kioskissa saa tarvittaessa etäyhteyden Postin asiakaspalvelijaan, jolta saa neuvoa mihin tahansa postiasiaan.

Postin palvelupiste on auki Rajatorpan Shellin tiloissa perjantaihin 13.5. klo 14 asti osoitteessa Torpantie 4, 01650 Vantaa. Kaikki Postin palvelupisteiden sijainnit löytyvät osoitteesta posti.fi/kartta.