Näytä kaikki tiedotteet

Postin palvelupiste Aitolahden Teboililla Tampereella suljetaan 19.10.

Postin palvelupiste ja pakettiautomaatti Aitolahden Teboililla suljetaan keskiviikkona 19.10. kello 14, koska Postin ja Teboil Aitolahden välinen sopimus päättyy.

Avaamme maanantaina 17.10. kello 10 Aitolahden K-Marketiin uuden paketin noutopisteen, joka palvelee osoitteessa Kaitavedentie 115, 33680 TAMPERE kaupan aukioloaikoina. Avaamme K-Marketiin myös Postin uuden pakettiautomaatin.

K-Market Aitolahdesta voit jatkossa: • noutaa saapuneita paketteja • lähettää valmiiksi maksettuja paketteja ja asiakaspalautuksia • käyttää pakettiautomaattia • ostaa postimerkkejä ja -kortteja • postittaa kirjeitä ja kortteja kirjelaatikosta, joka asennetaan kaupan edustalle noutopisteen avaamisen jälkeen.

Pieni osa Postin palveluista siirtyy torstaista 20.10. alkaen Linnainmaan Prismassa palvelevaan postiin osoitteessa Liikekatu 3, 33580 TAMPERE. Voit noutaa sieltä esimerkiksi postiennakkolähetykset, kirjatut kirjeet ja vakuutetut lähetykset. Linnainmaan Prisman postissa onnistuu myös lähetysten maksaminen.

Postin palvelupisteiden muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Oletko jo kokeillut pakettiautomaattia?

Valtaosa postiasioinnista on nykyään pakettien noutamista, mikä hoituu kätevästi Postin pakettiautomaateilla. Avaamme maanantaina 17.10. Aitolahden K-Marketiin (Kaitavedentie 115) uuden pakettiautomaatin. Lähistöllä palvelee myös Kumpulan K-Marketin (Kumpulantie 1) pakettiautomaatti. Myös Linnainmaan Primassa on Postin pakettiautomaatti. Voit asioida pakettiautomaateilla kauppojen aukioloaikoina.

Kun teet verkko-ostoksia, voit valita itsellesi sopivan paketin noutopaikan verkkokaupan kassalla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukiolot löydät osoitteesta posti.fi/kartta.

OmaPosti sujuvoittaa lähettämistä ja vastaanottamista

OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.