Näytä kaikki tiedotteet

Posti ottaa käyttöön trailerautomaatin Vihdissä – uusi keksintö helpottaa joulusesongissa

Posti on kehittänyt trailerautomaatin, joka otetaan käyttöön 25.11. K-Supermarket Vihdin piha-alueella. Trailerin päälle istutettu pakettiautomaatti tarjoaa lisää säilytystilaa kohti joulua kasvaville pakettimäärille, ja sinne voi tilata paketit normaalisti verkkokaupasta.

Viime jouluna Posti lisäsi palveluitaan K-Supermarket Vihdissä perustamalla väliaikaisen noutopisteen pihalla olevaan konttiin. Tänä vuonna suosittuun pakettien noutopaikkaan avataan joulun ajaksi uudenlainen keksintö, trailerautomaatti.

Trailerautomaatti koostuu kuudesta lohkosta ja 108 lokerosta. Se on ensimmäinen laatuaan Suomessa.

”Trailerautomaatti on kuin pyörillä kulkeva ulkoautomaatti. Se ei vaadi sähköä ja kestää hyvin Suomen talvea, eli toimii myös kovan pakkasen iskiessä”, Postin aluepäällikkö Kari Reimi kertoo.

Vihdissä trailerautomaatti on käytössä vilkkaan joulusesongin ajan. Jos kaupan sisällä oleva pakettiautomaatti täyttyy, paketit voidaan viedä ulkona olevaan trailerautomaattiin. Paketit voi tilata myös suoraan trailerautomaattiin verkkokaupasta.

Jatkossa keksintö auttaa joustavasti paikoissa, joissa tarvitaan lisää tilaa paketeille.

”Esimerkiksi kesällä trailerautomaatin voisi viedä mökkikuntaan, jossa pakettimäärät kasvavat lomailijoiden myötä”, Kari Reimi kertoo.