Näytä kaikki tiedotteet

Posti avaa uuden palvelupisteen ja pakettiautomaatin Pukkilaan 13.6.

Posti avaa uuden palvelupisteen ja pakettiautomaatin Pukkilan kunnan hyvinvointikeskukseen maanantaina 13.6. Pukkilan sivuapteekissa sijainnut palvelupiste suljetaan perjantaina 10.6. Uutta palvelupistettä hoitaa Pukkilan kunta.

”Olemme erittäin iloisia, että yhdessä Pukkilan kunnan kanssa voimme varmistaa Postin palvelujen jatkumisen paikkakunnalla. Uusi palvelupiste tulee sijaitsemaan vain noin 10 metrin päässä sulkeutuvasta pisteestä,” Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen kertoo.

”Näemme äärimmäisen tärkeänä, että kunnassa turvataan Postin palvelut, joita tullaan käyttämään jatkossa entistä enemmän verkkokauppaostamisen lisääntyessä. Varmistamme riittävän kapasiteetin muun muassa lisäämällä uuden automaatin tiloihin. Onnin tilajärjestelyt mahdollistavat myös laajemmat palveluajat kuntalaisille ja yrityksille, joita on toivottu”, Pukkilan kunnanjohtaja Katarina Helander toteaa.

Uusi palvelupiste toimii Onni-kahvilan tiloissa osoitteessa Onnintie 3, 07560 Pukkila. Pisteeltä voi hakea saapuneita paketteja ja muita kuitattavia lähetyksiä ja siellä voi lähettää postia sekä ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita. Lisäksi palvelupisteen yhteyteen tulee uusi pakettiautomaatti.

”Yhä useammalle asiointi Postissa on pakettien noutamista ja lähettämistä, mihin pakettiautomaatit sopivat erityisen hyvin. Hyvinvointikeskukseen on toivottu omaa automaattia”, Kari Niukkanen kertoo.

Pukkilassa on jatkossa kaksi pakettiautomaattia. Toinen automaatti palvelee Pukkilan Salessa osoitteessa Koivulinnantie 10, 07560 Pukkila. Paketin voi ohjata haluamalleen palvelupisteelle esimerkiksi verkkokaupan kassalla.