Näytä kaikki tiedotteet

Pispalan Salen posti muuttuu paketin noutopisteeksi 2.9.

Pispalan postipalveluihin on tulossa muutoksia syyskuun alussa. Pispalan Sale palvelee osoitteessa Pispalan Valtatie 2 täyden palvelun postina torstaihin 1.9. kello 17 saakka. Avaamme Saleen perjantaina 2.9. Postin paketin noutopisteen.

Noutopisteeseen voi tilata pakettilähetyksiä ja sieltä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä sekä asiakaspalautuslähetyksiä. Noutopisteessä myydään myös postimerkkejä. Pispalan Salessa tehdään remontti 5.9.–6.11. Kauppa ja Postin paketin noutopiste palvelevat remontin ajan väliaikaisessa konttimyymälässä samalla tontilla.

Postin paketin noutopiste palvelee remontin aikana Salen konttimyymälässä: • maanantaista perjantaihin kello 7–21 • lauantaisin kello 8–21 • sunnuntaisin kello 9–21.

Täydet postipalvelut saa perjantaista 2.9.2022 kello 8 lähtien postista, joka palvelee Tampereen Sokoksessa osoitteessa Hämeenkatu 21, 33200 TAMPERE. Postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä. Sieltä saa henkilökohtaista palvelua myös lähetysten hinnoitteluun.

Posti 33200 TAMPERE palvelee Tampereen Sokoksen aukioloaikoina • maanantaista perjantaihin kello 8–21 • lauantaisin kello 9–19 • sunnuntaisin kello 11–18.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Avaamme remontoituun Pispalan Saleen maanantaina 7.11. uuden Postin pakettiautomaatin, jolla voi asioida kaupan aukioloaikoina. Tampereella on kymmeniä Postin automaatteja. Kaikkien Postin automaattien sijainnit voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voi seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.