Näytä kaikki tiedotteet

Muutoksia Postin palveluihin Tervolassa

Postin palveluihin on tulossa muutoksia Tervolassa. Postin palvelupisteet Tervolan Salessa ja Louen Salessa suljetaan maanantaina 24.10. klo 14 ja klo 12, sillä Postin ja kumppanien väliset sopimukset päättyvät.

Avaamme tiistaina 25.10.2022 klo 12 K-Market Tervolaan uuden täyden palvelun postin. Voit hakea postista saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

Uusi posti 95300 TERVOLA palvelee viikon jokaisena päivänä K-Market Tervolan aukioloaikoina osoitteessa Keskustie 84.

Postin kirjelaatikko siirtyy Sale Tervolan edustalta K-Market Tervolan edustalle. Sale Louen edustalla oleva Postin kirjelaatikko jää nykyiselle paikalleen.

Avaamme K-Market Tervolaan myös Postin pakettiautomaatin, josta voit noutaa ja lähettää paketteja kaupan aukioloaikoina. Kun teet verkko-ostoksia, voit valita itsellesi sopivan paketin noutopaikan verkkokaupan kassalla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukiolot löydät osoitteesta posti.fi/kartta.

Palvelupisteen muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.