Näytä kaikki tiedotteet

Muutoksia Postin palveluihin Rantsilassa

Postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Sale Rantsilan ja Postin välinen sopimus päättyy.

Täydet postipalvelut saa torstaista 1.9.2022 lähtien postista, joka palvelee K-Market Pulkkilassa osoitteessa Pulkkilantie 21, 92600 PULKKILA. Postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

Posti 92600 PULKKILA palvelee K-Marketin aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 9–21.

Nykyinen posti palvelee Rantsilan Salessa Paavolantie 6:ssa keskiviikkoon 31.8. kello 14 saakka. Salesta voi ostaa jatkossa edelleen postimerkkejä.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Avaamme torstaina 1.9. K-Market Rantsilaan Postin uuden noutopisteen, joka palvelee osoitteessa Paavolantie 21 kaupan aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 9–21.

Postin noutopisteessä voi noutaa paketteja ja jättää valmiiksi maksettuja lähetyksiä. Noutopisteessä myydään myös postimerkkejä. Postin kirjelaatikko siirtyy Salen edustalta K-Marketin eteen.

Myös postilokeroasiakkaat 92501 RANTSILA voivat asioida 1.9. lähtien K-Market Rantsilassa.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voi seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.