Näytä kaikki tiedotteet

Muutoksia Postin palveluihin Pyhännällä

Postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Sale Pyhännän ja Postin välinen sopimus päättyy.

Saat täydet postipalvelut maanantaista 3.10.2022 kello 13 lähtien uudesta postista, jonka avaamme Pyhännän kirjastoon. Voit hakea postista saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Uusi posti 92930 PYHÄNTÄ palvelee osoitteessa Manuntie 4 arkipäivisin Pyhännän kirjaston aukioloaikoina.

Nykyinen posti palvelee Pyhännän Salessa Kairantie 5:ssä perjantaihin 30.9. kello 14 saakka. Postin pakettiautomaatti palvelee kaupassa edelleen entiseen tapaan. Voit ostaa Salesta myös postimerkkejä.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Valtaosa postiasioinnista on nykyään pakettien noutamista, mikä hoituu kätevästi Postin pakettiautomaatilla. Pyhännällä voit asioida jatkossakin Pyhännän Salen automaatilla (Manuntie 4). Avaamme lisäksi maanantaina 3.10. Pyhännän K-Marketiin (Keskustie 10) uuden pakettiautomaatin.

Postin pakettiautomaatit palvelevat Pyhännällä joka päivä Salen ja K-Marketin aukioloaikoina. Voit ostaa molemmista kaupoista myös postimerkkejä.

Kun teet verkko-ostoksia, voit valita itsellesi sopivan paketin noutopaikan verkkokaupan kassalla. Kaikkien Postin pakettiautomaattien ja palvelupisteiden sijainnit ja aukiolot löydät osoitteesta posti.fi/kartta. OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.