Näytä kaikki tiedotteet

Muutoksia Postin palveluihin Kestilässä

Kestilän postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Sale Kestilän ja Postin välinen sopimus päättyy.

Täydet postipalvelut saa maanantaista 12.9.2022 lähtien postista, joka palvelee K-Market Pulkkilassa osoitteessa Pulkkilantie 21, 92600 PULKKILA. Postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä.

Posti 92600 PULKKILA palvelee K-Marketin aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 9–21.

Nykyinen posti ja Postin pakettiautomaatti palvelevat Kestilän Salessa (Kestilänraitti 7) perjantaihin 9.9. kello 14 saakka. Salesta voi ostaa jatkossa edelleen postimerkkejä. Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Avaamme maanantaina 12.9. K-Market Eväsreppuun Postin uuden noutopisteen, joka palvelee osoitteessa Tiinanmäki 1, 92700 KESTILÄ kaupan aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 8–21 • sunnuntaisin kello 9–21.

Postin noutopisteestä voi noutaa paketteja ja sinne voi jättää valmiiksi maksettuja lähetyksiä. Noutopisteessä myydään myös postimerkkejä. Postin kirjelaatikko siirtyy Kestilän Salen edustalta K-Market Eväsrepun eteen.

Avaamme K-Market Eväsreppuun myös Postin uuden automaatin, josta voi hakea ja lähettää paketteja kaupan aukioloaikoina.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit voit tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.