Näytä kaikki tiedotteet

Muutoksia Postin palveluihin Jepualla

Jepuan alueen postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Café Funkis (Itäinen Jepuantie 22) lopettaa toimintansa elokuun lopussa. Postin noutopiste Café Funkiksessa palvelee perjantaihin 19.8. kello 14 saakka.

Lauantaista 20.8. kello 8 lähtien kaikki postipalvelut saa Uudenkaarlepyyn S-marketissa palvelevasta postista, joka palvelee osoitteessa Frillmossantie 1, 66900 UUSIKAARLEPYY. S-marketin postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia, ostaa postimerkkejä ja pakkaustarvikkeita.

Posti 66900 UUSIKAARLEPYY palvelee S-market Uusikaarlepyyssä: • maanantaista perjantaihin kello 8–20 • lauantaisin kello 8–17.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Postin pakettiautomaattti palvelee Jepuan Salessa (Pensalantie 147) kaupan aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 10–21.

Uusikaarlepyyssä on useita Postin pakettiautomaatteja. Kaikkien Postin automaattien sijainnit voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voi seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Sovelluksen voi ladata maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.