Näytä kaikki tiedotteet

Koskenkorvan S-marketin postipalvelut muuttuvat 3.10.

Koskenkorvan postipalveluihin on tulossa muutoksia, kun Koskenkorvan S-marketissa sijaitseva posti (Koskitie 17) muuttuu maanantaina 3.10. paketin noutopisteeksi. Kauppaan avataan samalla myös uusi Postin pakettiautomaatti.

Koskenkorvan S-marketissa voit jatkossakin: • noutaa saapuneita paketteja • lähettää valmiiksi maksettuja paketteja ja asiakaspalautuksia • käyttää pakettiautomaattia • ostaa postimerkkejä ja -kortteja • postittaa kirjeitä ja kortteja kaupan edustalla olevasta kirjelaatikosta.

Pieni osa Postin palveluista siirtyy maanantaista 3.10. alkaen Ilmajoen S-marketiin osoitteeseen Kauppatie 20, 60800 ILMAJOKI Voit noutaa sieltä esimerkiksi postiennakkolähetykset, kirjatut kirjeet ja vakuutetut lähetykset. Ilmajoen S-marketin postissa onnistuu myös lähetysten maksaminen.

Suurin osa postiasioinnista on nykyään paketin noutamista, mikä onnistuu jatkossa myös Koskenkorvan S-marketin noutopisteessä ja pakettiautomaatilla. Pakettisi saapuu S-market Koskenkorvaan, kun valitset sen noutopaikaksi verkkokaupan kassalla.

Myös Ilmajoella palvelee useita Postin pakettiautomaatteja, joihin voit tilata paketteja. Löydät kaikkien Postin automaattien ja muiden palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat osoitteesta posti.fi/kartta. OmaPostissa voit seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esimerkiksi App Store ja Google Play). Lisätietoja löydät osoitteesta posti.fi/omaposti.