Näytä kaikki tiedotteet

K-Market Pattijoen posti muuttuu paketin noutopisteeksi 1.9.

Pattijoen postipalveluihin on tulossa muutoksia syyskuun alussa. K-Market Pattijoki palvelee täyden palvelun postina osoitteessa Puistotie 3, 92140 PATTIJOKI keskiviikkoon 31.8.2022 kello 21 saakka.

Avaamme Pattijoen K-Marketiin torstaina 1.9. Postin paketin noutopisteen. Noutopisteeseen voi tilata pakettilähetyksiä ja sieltä voi lähettää valmiiksi maksettuja lähetyksiä ja asiakaspalautuslähetyksiä. Noutopisteessä myydään myös postimerkkejä. Kirjelaatikko jää nykyiselle paikalleen kaupan edustalle.

Postin paketin noutopiste palvelee K-Market Pattijoen aukioloaikoina: • maanantaista perjantaihin kello 7–21 • lauantaisin kello 8–21 • sunnuntaisin kello 11–21.

Täydet postipalvelut saa torstaista 1.9. lähtien postista, joka palvelee K-Citymarket Raahen postissa osoitteessa Ollinkalliontie 2, 92100 RAAHE. Postista voi hakea saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset sekä lähettää postia ja ostaa postimerkkejä. Sieltä saa henkilökohtaista palvelua myös lähetysten hinnoitteluun.

Posti 92100 RAAHE palvelee K-Citymarketin aukioloaikoina: • maanantaista lauantaihin kello 7–21 • sunnuntaisin kello 10–21.

Muutos ei vaikuta asiakkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun.

Pattijoen lähin pakettiautomaatti palvelee Raahen Puuilossa osoitteessa Kamutantie 2 kaupan aukioloaikoina. Postin kaikkien automaattien sijainnit Raahessa ja muualla maassa voi tarkistaa osoitteessa posti.fi/kartta.

OmaPostissa voi seurata pakettien kulkua ja saada kirjeet ja laskut sähköisinä. Lataa sovellus maksutta sovelluskaupasta (esim. App Store ja Google Play). Lisätiedot: posti.fi/omaposti.