Näytä kaikki tiedotteet

Viikonlopun talvimyrsky vaikeuttaa postinjakelua ympäri maata

Viikonlopun runsas lumisade ja auraamattomat tiet vaikeuttavat sanomalehtien varhaisjakelua, päiväpostinjakelua ja pakettien jakelua kaikkialla Suomessa. Runsas lumisade vaikeuttaa myös rahtikuljetuksia ja voi aiheuttaa niihin viiveitä ja aikataulupoikkeamia.

Haastavin sää- ja kelitilanne on Etelä-Suomen taajamissa. Häiriöitä on odotettavissa jonkin verran myös koko maassa, mutta niiden laajuus ja pituus riippuvat tiestön auraustilanteesta. Postin jakeluhenkilöstö liikkuu reiteillä varhain aamulla, usein samaan aikaan aurauskaluston kanssa.

 "Ymmärrämme hyvin, että mikään aurauskalusto ei tahdo riittää kaikkien väylien auraamiseen yhtä aikaa. Kiitos kaikille, jotka tekevät parhaansa lumitöiden eteen ja antavat vielä naapuriapuakin. Välitän terveiset koko postinjakeluhenkilöstömme puolesta. Teemme kaikkemme, jotta päivän posti saataisiin jaettua olosuhteista huolimatta. Luonnonvoimien edessä parhaat voimat saadaan yhdessä tekemällä ja toisiamme tukemalla", sanoo poikkeustilanteiden johtaja Jarmo Ainasoja Postista.