Näytä kaikki tiedotteet

Postin kirjelaatikko murron kohteena Loimaalla

Postin kirjelaatikkoon osoitteessa Metsämaantie 2, 32200 LOIMAA on murtauduttu. Kirjelaatikkoon jätetyistä lähetyksistä osa on vaurioitunut ja osa tuhoutunut. Vaurioituneet lähetykset lähetetään vastaanottajille saatteen kera. Tapahtuneesta on tehty rikosilmoitus.

Metsämaantien kirjelaatikko tyhjennettiin edellisen kerran perjantaina 26.2. klo 11.54. Ilkivalta havaittiin sunnuntaina 28.2. klo 13.30.

Kirjelaatikkoon postia jättäneiden toivotaan varmistavan lähetyksensä perillemeno vastaanottajalta. Tarvittaessa pyydämme ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalvelun numeroon 0100 85160 (pvm/mpm).

Postin kirjelaatikolle tehty ilkivalta on vakava rikos. Siinä häiritään tietoliikennettä ja rikotaan viestintäsalaisuutta. Posti tekee jokaisesta tapauksesta rikosilmoituksen ja auttaa kaikin tavoin poliisin tutkintaa mm. keräämällä tietoja yhteyttä ottaneilta asiakkailta mahdollisesti kateisiin joutuneista lähetyksistä. Tiedot toimitetaan poliisille tutkintaa varten. Rikoksen tekijä on vastuussa sekä lähetyksille että kirjelaatikolle aiheuttamistaan vahingoista.