Näytä kaikki tiedotteet

Postinjakeluajoissa muutoksia Pukkilassa, Mäntässä, Vuorelassa, Lieksassa ja Juuassa

Teemme muutoksia postinjakelureitteihin seuraavilla postinumeroalueilla: 07560 Pukkila, 35800 Mänttä, 70910 Vuorela, 81700 Lieksa ja 83900 Juuka. Muutokset vaikuttavat päiväpostin jakeluaikaan viikosta 43 lähtien. Osalle postinsaajista posti jaetaan aiempaa myöhemmin iltapäivällä. Päiväpostin jakeluaikaan vaikuttaa päivittäin myös jaettavan postin määrä.

Muutoksen alkuvaiheessa postinjakelun aikataulu voi vaihdella normaalia enemmän.

Reittimuutosten taustalla on postinlajittelussa ja jakelussa tehty prosessimuutos.

Oikeat ja tarkat osoitetiedot postilähetyksissä varmistavat postinkulun

Postinlajittelun ja jakelun toimivuuden kannalta on tärkeää, että lähetyksissä on täydelliset vastaanottaja- ja osoitetiedot. Virheellinen tai puutteellinen osoite vaikeuttaa ja hidastaa postinlajittelua ja jakelua.

Postilähetyksessä on hyvä näkyä seuraavat tiedot: vastaanottajan nimi, kadun tai tien nimi, talon numero, portaan tunnus ja huoneiston numero sekä postinumero ja postitoimipaikan nimi. Jakelun sujuvuuden takia myös postilaatikkoon ja -luukkuun on tärkeää merkitä selkeästi luettava osoitetieto näkyville.

Jos postia saapuu puutteellisella tai virheellisellä osoitteella, postinsaajan kannattaa ilmoittaa oikea ja täydellinen osoite postin lähettäjälle, jotta posti kulkee viiveettä ja oikein.