Näytä kaikki tiedotteet

Ylöjärven jakelun lähtöpiste siirtyy Nokialle – muutoksia postinjakeluaikaan

Ylöjärven postinjakelun esityö ja lähtöpiste siirretään Nokian jakelukeskukseen 7.2. Samalla muokataan postinjakelureittejä.

Nämä muutokset vaikuttavat päiväpostin jakeluaikaan. Osalle postinsaajista posti jaetaan aiempaa myöhemmin iltapäivällä.

Muutoksen alkuvaiheessa 10.2. lähtien postinjakelun aikataulu voi vaihdella normaalia enemmän.

Myös Kurun jakelun esityö, postinlajittelu, tehdään 10.2. lähtien Nokian jakelukeskuksessa, mikä myöhentää jakelun alkamisaikaa Kurussa.

Oikeat ja tarkat osoitetiedot postilähetyksissä varmistavat postinkulun

Postinlajittelijoiden ja jakajien työtä helpottavat oikeat osoitemerkinnät postilähetyksissä ja myös postilaatikoissa. Posti kulkee sujuvasti, kun lähetyksissä on täydelliset vastaanottaja- ja osoitetiedot. Virheellinen tai puutteellinen osoite vaikeuttaa ja hidastaa sekä postinkäsittelyä että jakelua.

Postilähetyksen osoitetietoon kuuluvat vastaanottajan nimi, kadun tai tien nimi, talon numero, portaan tunnus ja huoneiston numero sekä postinumero ja postitoimipaikan nimi. Postin lähettäjälle on hyvä ilmoittaa oikea ja täydellinen osoite ja korjata puutteellinen tai virheellinen osoitetieto.

Jakelun sujuvuuden takia myös postilaatikkoon on tärkeää merkitä selkeästi luettavissa oleva osoitetieto, myös talon numero.