Skip to main content
Paketit liikkuvat
Huomio

Kasvaneista pakettimääristä johtuen asiakaspalvelussamme on ruuhkaa. Luethan vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Pahoittelemme poikkeustilanteen aiheuttamaa harmia! Paketit ja rahti liikkuvat.

Poikkeustilanne postin kulun osalta on nyt ohi. Paketit kulkivat lakosta huolimatta hyvin, eikä ruuhkaa päässyt syntymään. Pakettien käsittelyajat ja toimitusnopeudet sekä nouto- ja jakelupalvelumme toimivat normaalisti. Kirjeiden ja korttien jakelussa on vielä viivettä. Jouluposti ehtii perille mainiosti, koska kirjeiden, korttien ja pakettien viimeiset lähetyspäivät ovat vasta joulukuussa.

Näin varmistamme kaikille tärkeän joulusesongin onnistumisen

Verkkokaupan toimitukset perille

Poikkeustilanne on ohi. Paketit kulkivat lakosta huolimatta hyvin, eikä ruuhkaa ole päässyt syntymään. Keskitymme nyt täysillä joulun lähetyksiin!

Seuraa lähetystesi kulkua OmaPosti-sovelluksessa tai verkkosivuillamme.

Verkkokauppiaiden kannattaa valita lähetyksen toimittajaksi Posti. Meillä on maan laajin palvelupisteverkosto ja olemme avanneet joulun ajaksi myös väliaikaisia noutopisteitä, jotka helpottavat asiakkaidesi lähetysten noutamista ruuhka-aikana. Suurimmissa kaupungeissa Posti jakaa paketteja lauantaisin sekä 2.-22.12. myös sunnuntaisin. Verkkokauppiaiden palvelut.

Joulukortit ja paketit perille jouluksi

Paketit kulkivat lakosta huolimatta koko ajan hyvin, eikä ruuhkaa päässyt syntymään. Lakon aikana lähetettyjen kirjeiden toimituksessa on vielä viiveitä. Teemme nyt töitä täydellä teholla, jotta saamme ne toimitettua vastaanottajille mahdollisimman nopeasti.

Joulukortit ja paketit ehtivät hyvin perille jouluksi. Lähetä joulukortit joulumerkillä viimeistään 11.12 (mielellään punaisessa kuoressa), ikimerkillä viimeistään 17.12., Plus-merkillä varustettuna vielä 19.12.

Joulupaketit ehtivät perille, kun lähetät ne viimeistään 20.12. Helpoiten lähetät ne netistä tai OmaPosti-sovelluksella.

Rahti kulkee ajallaan

Suuri osa rahtilähetyksistä toimitettiin myös lakon aikana normaalisti koko Suomessa, vain yksittäisissä lähetyksissä saattoi olla vuorokauden viive. Tilanne on palautunut ennalleen ja rahti liikkuu normaalia vauhtia.

Paiskomme täysillä töitä, jotta joulusesongin kuljetukset kulkevat aikataulussa ja ovat perillä haluttuun aikaan. Muista tehdä kuljetustilauksesi hyvissä ajoin, jotta loppuvuoden lähetyksesi ehtivät ajoissa perille.