Osoitteettomien lehtien postittaminen

Osoitteettomien lehtien (Kotisuora) tilauskanavat ovat Postittamisen työpöytä ja Posti kontakti.

Kotisuora- ja Kotisuora Premium -lähetykset tilataan joko Postittamisen työpöydällä tai Kontaktissa. Hintatiedon lisäksi saat niistä reaaliaikaisen vahvistuksen jakeluajan onnistumisesta sekä aina oikeat postitusohjeet.

  • Postittamisen työpöytä sopii erityisesti säännöllisille ja toistuville postituksille.

  • Kontakti-verkkopalvelu sopii erityisesti kampanjapostituksiin tai pieniin postituksiin .

Posti Kotisuora

Kotisuoran (niputettu palvelu) tilauskanavat ovat Postittamisen työpöytä ja Posti Kontakti. Kimputa tai laatikoi Kotisuora-lähetykset tilauskanavasta saatavien ohjeiden mukaisesti. Maksumerkintätunnus (K tai kirjoitettuna K - Posti Oy) tulostetaan ohjauslappuihin. Sen voi painaa myös lähetykseen.

Lähetyserät jätetään yksiköitynä tuotantosuunnittain postikeskukseen tiistaisin tai torstaisin klo 17 mennessä. Postiinjättöpaikat ovat Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere ja Lieto tai käyttää maksullista noutokuljetusta.

Posti Kotisuora premium

Kotisuora Premiumin tilauskanavat ovat Postittamisen työpöytä ja Posti Kontakti. Kimputa Kotisuora Premium -lähetykset (yksittäin jaettava) toimipaikkakohtaisesti 50, 100 tai 200 kappaleen kimppuihin. Jokaisessa kimpussa tulee olla valkoinen kimppulappu. Mikäli käytät 01 -nopeus palvelua, tulee kimppulapun väri olla keltainen. Tilauskanavasta saat tarkat ohjeet postittamiseen sekä tulostettua kimppulaput. Voit tulostaa ne myös itse mallin mukaan.

Maksumerkintätunnus (K tai kirjoitettuna K - Posti Oy) tulostetaan kimppu- ja ohjauslappuihin. Sen voi painaa myös lähetykseen. Huom! Kun kyseessä on julkinen tiedote, maksumerkintä on painettava lähetykseen. Sen lisäksi lähetyksessä on aina oltava painettuna myös teksti: "Julkinen tiedote" ja/tai ruotsiksi sama teksti "Offentligt meddelande" sekä lähettäjän tiedot. Kimppulapussa tulee lukea "Julkinen tiedote - kaikkiin jakelupisteisiin".

Lähetyserät jätetään Postin ohjeiden mukaan yksiköitynä postikeskuksiin tai terminaaleihin kaksi arkipäivää ennen jakelua klo 17.00. Mikäli käytät 01 -nopeus palvelua tulee lähetyserät kuljettaa jakelualueen postikeskukseen tai terminaaliin jakelua edeltävänä arkipäivänä klo 17:00 mennessä tai käyttää maksullista noutokuljetusta.