Uudenkaupungin posti 23500 muuttaa 18. tammikuuta K-Market Eteläpoijuun

23.11.2017

 

- postipalveluita saa aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Uudenkaupungin posti 23500 siirtyy torstaina 18.1.2018 K-Market Eteläpoijuun (os. Koulukatu 2-4, 23500 Uusikaupunki). Avauspäivänä postipalveluja saa klo 10 alkaen. Posti palvelee K-Marketissa laajoin aukioloajoin viikon jokaisena päivänä: ma-pe 8-21, la 8-21 ja su 9-21.

Postin oma myymälä Rauhankadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti 17.1. klo 16 asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutosta kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Pakettien lähettämisessä ja vastaanottamisessa palvelee Uudessakaupungissa myös Postin pakettiautomaatti K-Supermarket Itäpoijussa (os. Ketunkalliontie 1).

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen

Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin pakettiautomaattiverkosto kasvaa lähivuosina tuhannella automaatilla. Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.