Postin kirjelaatikko ilkivallan kohteena Koskuella

01.08.2017

Postin kirjelaatikko osoitteessa Peuramäentie 101, 61720 KOSKUE (Pohjanmaan Portin seinässä) on joutunut ilkivallan kohteeksi. Posti on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen. Kirjelaatikkoon mahdollisesti jätetyt lähetykset ovat kateissa.

Postin kirjelaatikolle tehty ilkivalta on vakava rikos. Siinä häiritään tietoliikennettä ja rikotaan viestintäsalaisuutta. Posti tekee jokaisesta tapauksesta rikosilmoituksen ja auttaa kaikin tavoin poliisin tutkintaa mm. keräämällä yhteyttä ottaneilta asiakkailta mahdollisesti kateisiin joutuneista lähetyksistä tietoja, jotka toimitetaan poliisille tutkintaa varten. Rikoksen tekijä on vastuussa sekä lähetyksille että kirjelaatikolle aiheuttamistaan vahingoista.

Koskuella ilkivallan kohteeksi joutunut kirjelaatikko oli tyhjennetty edellisen kerran perjantaina 28.7. aamupäivällä. Ilkivalta havaittiin maanantaina 31.7. kello 8.

Lähetyksiä ilkivallan kohteeksi joutuneeseen kirjelaatikkoon jättäneiden toivotaan varmistavan lähetyksensä perillemeno vastaanottajalta. Tarvittaessa pyydämme ottamaan yhteyttä Postin asiakaspalvelun numeroon 0100 85160 (pvm/mpm).