Pakettien hinnoittelupalvelu korvautuu 30.9.2017 mennessä Posti SmartShip -palvelulla

07.06.2017

Pakettien hinnoittelupalvelu poistuu 30.9.2017 ja siihen mennessä hinnoittelupalvelua paketeille käyttäneiden yritysten tulee ottaa Posti SmartShip käyttöön. Kirjelähetysten hinnoittelupalvelu jatkuu ennallaan.

Uudistus tuo läpinäkyvyyttä ja nopeuttaa paketin kulkua asiakkaalle

Posti SmartShipistä saatavan sähköisen ennakkotiedon (ns. EDI-sanoman) ansiosta paketin kulku asiakkaalle nopeutuu jopa 2-3 päivää ja lähetysten seurattavuus paranevat. EDI-sanoma mahdollistaa vastaanottajalle paketin ennakkotiedon sekä Postipaketista saapumisilmoituksen tekstiviestillä.

Osoitekortit suoraan Posti SmartShipistä

Jatkossa lähettäjä syöttää kaikki paketin osoitekorttiin tarvittavat tiedot Posti SmartShipissä ja tulostaa sieltä osoitekortit pakettien päälle teipattavaksi. Helpoin tapa on tulostaa osoitekortit tarroille. Tarrojen tulostukseen sopivan tulostimen voit halutessasi hankkia täältä. Tarrat saat tilattua materiaalitilauslomakkeella.

Paketit hinnoitellaan sopimuspalvelujen hinnaston mukaisesti

Posti SmartShipillä lähetettävät paketit laskutetaan sopimuspalveluiden hinnoilla (pdf).

Mikäli yrityksesi lähettämät pakettimäärät ovat 5 kpl tai vähemmän viikossa, paras tapa on lähettää ja maksaa ne verkossa luottokortilla ilman pienlaskutuslisää. Tutustu www.posti.fi/lahettaminen.

Katso ohjeet Posti SmartShipin käyttöönottoon ja pakettien lähettämiseen.