Rajakauppaa Venäläisille matkailijoille

Venäläisillä matkailijoilla on mahdollisuus tehdä taxfree-ostoksia verkkokaupassa Taxfree.PRO palvelun avulla. Tilaukset toimitat Postin kuljetuspalveluilla matkailijan valitsemaan Postin palvelupisteeseen.

Suomeen tulee eniten matkailijoita Venäjältä ja ostosmatkailu on yksi tärkeimmistä syistä tulla Suomeen. Imatra, Lappeenranta ja Helsinki ovat vetovoimaisimmat kaupungit. Venäläiset kuluttajat tekevät yhä useammin ostoksia myös verkossa. Posti ja Taxfree.PRO tarjoavat yhdessä toimintamallin, jolla teet helposti taxfree-kauppaa, joka lisää verkkokauppasi myyntiä.

Matkailijalla on mahdollisuus taxfree-etuun kun yhteen laskettu arvo ilman toimituskuluja on yli 40 euroa ja tuotteet viedään Suomesta matkailijan kotimaahan avaamattomina ja omaan käyttöön. Toimitus voidaan tehdä Economy- tai SmartPOST-palveluilla mihin tahansa Postin palvelupisteeseen käyttämällä c/o-osoitetta. Erityisesti venäläisiä matkailijoita palvelevia Posteja on itärajan tuntumassa useita ja Nuijamaan raja-asemalta on vain 900 metriä lähimmälle Postin pakettiautomaatille.

Taxfree.PRO

Taxfree.PRO on suomalainen taxfree-myynnin ja siihen liittyvän arvonlisäveron palautusliike. Taxfree.PRO tarjoaa verkkokauppaasi varten palvelut, ohjeet ja kauppiasmateriaalit taxfree- myynnin aloittamiseksi. Taxfree.PRO-palvelulla ja Postin kuljetuspalveluilla teet helposti taxfree-kauppaa joka lisää myyntiäsi.

Kysy lisää Taxfree.PRO palvelusta

Postin palvelupisteet

Taxfree-ostokset voidaan lähettää mihin tahansa Postin palvelupisteeseen c/o-osoitteella, mutta erityisesti seuraavissa palvelupisteissä on venäjänkielistä henkilökuntaa:

Etunimi Sukunimi
c/o POSTI
Harapaisentie 57
53500 Lappeenranta

Etunimi Sukunimi 
c/o POSTI
Petsamontie 2
99800 Ivalo

Etunimi Sukunimi
c/o POSTI
Hainarintie 1
82600 Tohmajärvi

Tilauksen yhteydessä tulee käyttää omaa etu- ja sukunimeä. Toisen henkilön nimen käyttäminen ilman lupaa on laitonta. 

Esimerkiksi

Natasha Sharapova
c/o POSTI
Harapaisentie 57
53500 Lappeenranta

Pakettia noudettaessa tulee varautua esittämään puhelimeen lähetetty saapumisilmoitus sekä passi henkilöllisyyden toteamista varten.

Lataa ohje pdf-muodossa suomeksi, venäjäksi tai englanniksi.