Muuttajan palvelut

Tee yrityksen tai yhteisön osoitteenmuutos, osoiteilmoitus tai tilaa muuttopostipalvelu

Ilmoita meille yrityksesi osoitteen muuttumisesta heti, kun tiedät siitä. Kun tilaat osoitteenmuutoksen yhteyteen Muuttopostipalvelun, saat päiväpostin viiveettä edelleenlähetettynä uuteen osoitteeseesi. Pääset tilaamaan Muuttopostipalvelun näppärästi samalla kun teet osoitteenmuutoksen.

Tee yrityksen tai yhteisön osoitteenmuutos kätevästi verkossa

Voit tehdä yrityksen osoitteenmuutoksen verkkopalvelun kautta. Kirjaudu sisään Danske Bankin, Nordean ja Pohjola pankin verkkotunnuksilla, Postin asiointitunnuksilla tai TYVI PRO -tunnuksilla.

Osoitteenmuutos tulostettavalla lomakkeella

Voit tehdä yrityksen ti yhteisön osoitteenmuutoksen myös tulostettavalla osoitteenmuutoslomakeella.

Tulostetun ja täytetyn osoitteenmuutoslomakkeen voit lähettää skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen: osoitteet@posti.com. HUOM. Osoitteessa käsitellään vain osoitteenmuutoksia, ethän lähetä osoitteeseen muita kyselyjä. Muissa postiasioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Yrityksen osoitteenmuutosta ei voi tehdä puhelimitse.

Paperiversion osoitteenmuutoslomakkeesta voi lähettää osoitteeseen:

Posti Oy
Osoitepalvelut Helsinki
PL 777
00011 POSTI

* Yleispalvelupaketti on postilaissa tarkoitettu käteisellä maksettu toimipaikasta noudettava enintään 10 kg:n paketti (Postipaketti-tuote) tai ulkomailta saapuva enintään 20 kg:n paketti.

Tee yrityksen osoiteilmoitus tai tilaa muuttopostipalvelu

Voit tehdä yrityksen osoiteilmoituksen tai tilata muuttopostipalvelun verkkopalvelun kautta. Kirjaudu sisään Danske Bankin, Nordean ja Pohjola pankin verkkotunnuksilla, Postin asiointitunnuksilla tai TYVI PRO-tunnuksilla.

Voit tehdä osoiteilmoituksen tai tilata muuttopostipalvelun myös tulostettavalla osoitteenmuutoslomakkeella

Tulostettava osoitteenmuutoslomake:

Tulostetun ja täytetyn osoitteenmuutoslomakkeen voit lähettää skannattuna sähköpostin liitteenä osoitteeseen: osoitteet@posti.com. HUOM. Osoitteessa käsitellään vain osoitteenmuutoksia, ethän lähetä osoitteeseen muita kyselyjä. Muissa postiasioissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Paperiversion osoitteenmuutoslomakkeesta voi lähettää osoitteeseen:

Posti Oy
Osoitepalvelut Helsinki
PL 777
00011 POSTI