Joustavaa varastointia yrityksellesi

Varastopalvelut sisältävät varastoinnin peruspalvelut ja ProWeb-selainliittymän Postin varastojärjestelmään. Selainliittymän avulla voit hoitaa mm. tilausten tallennuksen ja seurata varastotapahtumia reaaliaikaisesti.

Kattavat ja skaalautuvat end-to-end -ratkaisut

Asiakasratkaisumme mukautuvat yksittäisten tuotteiden varastoinnista aina kokonaisiksi varastonohjausjärjestelmiksi. Palvelumme on helppo ottaa käyttöön ja yhdistää yrityksesi järjestelmiin, mikä lisää toimitusketjuusi läpinäkyvyyttä.

Kun toimitusketjusi kaipaa tehostamista, meiltä saat:

  • pienet ja suuret varastojen ulkoistamisprojektit
  • suoran näkymän käytössämme olevaan varastojärjestelmään ProWeb-selainliittymän kautta. Selainliittymän avulla voi seurata mm. varastotapahtumia tai ajaa ennalta määrättyjä raportteja.
  • jakelutoimitukset varastoasiakkaille ja muut kuljetusratkaisut
  • valmiin helposti käyttöönotettavan määräaikaisen varastoinnin
  • ratkaisut VAK-tuotteille, pitkälle tavaralle ja erikoiskäsittelyä vaativille tuotteille

Näin hyödyt toimitusketjusi ulkoistamisesta:

  • Varaston ulkoistaminen tuo yrityksellesi tehoja ja säästöjä
  • Muuta logistiikan henkilöstö-, toimitila- ja kehittämiskustannukset muuttuviksi kuluiksi
  • Voit laajentaa varastopalveluja lisäpalveluilla kuten uudelleenpakkaamisella, sesonki- ja kampanjatöillä tai viimeistelypalveluilla, mikä vähentää tämän työn tarvetta ketjun muissa vaiheissa

Tarjoamme ratkaisuja myös pienempiin varastointitarpeisiin

Kevyt varastointiratkaisu sopii yrityksellesi kun tarvitset väliaikaisvarastointia tai volyymisi ovat pienet. Voit hallita varastoasi ProWeb-selaimen avulla.

Case: Posti hoitaa Jokereiden verkkokaupan toimitusketjun

Jokerit ja Posti

Jääkiekkojoukkue Jokerit uudistaa fanituotteidensa verkkokaupan. Uudistuksen yhteydessä Jokerit valitsi toimitusketjuratkaisukumppaniksi Postin. Elokuusta 2015 alkaen Posti hoitaa niin tuotteiden varastoinnin, kuljetuksen ja pakettien toimittamisen, kuin niihin liittyvät palvelut kuten lahjapakkaamisen. Yhteistyössä korostui pelkän varastointipalvelun laajennus koko tilaus-toimitusketjun hallintaan.

- Posti on tunnettuna, luotettavana ja modernina toimijana Jokereille erinomainen yhteistyökumppani. Fanituotekysyntämme on alati kasvussa, ja Postin avulla pystymme palvelemaan kannattajiamme nopeasti, varmasti sekä samalla kustannustehokkaasti, sanoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

Lue lisää